NAKON PROLASKA U FINALE, LUK BLEK SKOČIO U KLADIONICAMA! Srpski predstavnik popeo se sa 17. mesta na sledeću poziciju, sve bliži favoritima
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Srpski predstavnik na Evroviziji, Luk Blek, nakon plasiranja u finale najprestižnijeg muzičkog takmičenja, skočio je na kladionicama sa 17. na 15. mesto.

Nakon održane prve polufinalne večeri stanje na kladionicama za pobednika Evrovizije malo se promenilo.

Srbija je sada na 15. mestu, koje deli sa Hrvatskom, koja se nakon prolaska u finale popela sa 16. mesta.

Što se tiče glavnih favorita za pobedu, prvo i drugo mesto i dalje ubedljivo zauzimaju Švedska i Finska, koje su takođe nakon prvog polufinala prošle dalje.

Podsetimo, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu "Samo mi se spava".

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je, naime, tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio "Volim te, Srbijo", što je izazvalo ovacije u areni.

PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE AJFON POSLE BRUTALNOG NASILJA! Starleta strahuje za svoj život, jedva se izvukla iz kandži manijaka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading