NASMRT SAM PREPLAŠENA Oglasila se Tijana Ajfon nakon što ju je napao muškarac s nožem u ruci
Foto: Josida Masanori

Tijana Maksimović (31) pre dve noći napadnuta je ispred svoje zgrade, a od naoružanog muškarca ju je spasao drug koji se zatekao na licu mesta.

Tijana

Foto: Printscreen

 

Nakon šoka koji je preživela i hapšenja koje se odvilo pred njenim očima, ekskluzivno za Alo! je ispričala kako je do incidenta došlo.

NASMRT SAM PREPLAŠENA Oglasila se Tijana Ajfon nakon što ju je napao muškarac s nožem u ruci

Foto: Josida Masanori

 

- Sinoć oko 23.30 na Zvezdari kod tržnog centra napao me je manijak kada sam išla da preparkiram auto - ispričala nam je u Tijana, pa nastavila:

- Manijak mi je pretio i u jednom trenutku izvadio nož kojim je krenuo ka meni i sve vreme mlatio njime. Zamolila sam ga da se skloni, ali on to nije učinio. Uspela sam da dozovem prijatelja, koji mi je pritekao u pomoć, a zahvalila bih i komšijama koji su prolazili ali su se zaustavili da nam pomognu - ispričala nam je starleta u jednom dahu. Kako nam je rekla, uspeli su da pozovu policiju, koja je odmah došla i uhapsila nasilnika.

- Brzom reakcijom policije spaseni smo i ja i moj prijatelj i ljudi oko mene. Ne želim ni da pomislim kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - rekla nam je ona.

Kako nam je još objasnila, zbog istrage koja je u toku, nije u mogućnosti da daje podrobnije izjave na ovu temu, ali ne krije da je uplašena za svoju bezbednost.

- Danima gledam ove strahote i čitam o masakrima u školi i u Mladenovcu, ne sluteći da ću i sama biti meta psihopate samo par dana kasnije. Muškarca koji me je napao videla sam prvi put u životu i zaista ne znam koji je bio njegov motiv. Nasmrt me je preplašio nož koji je držao u ruci, a koji je imao i kada je policija došla. On jeste uhapšen, ali šta će biti kada izađe iz zatvora - pita se Tijana.

Podsetimo, Tijana Maksimović i njen prijatelj B. R. (49) prijavili su policiji izvesnog M. T. (43) da je na njih nasrnuo nožem. Policija je odmah došla na mesto gde se dogodio incident i zatekla naoružanog muškarca, koji je u trenutku kada je video policiju bacio nož.

Dizajnerka kupaćih kostima

Starleta Tijana Ajfon koja je javnosti postala poznata po učešću u rijaliti programima, pre dve godine povukla se iz medija i otpočela vlastiti biznis. Naime, ona je pored salona za ulepšavanje koji je otvorila počela i da dizajnira kupaće kostime. Biznis joj očito cveta jer na svojim društvenim mrežama svakodnevno objavljuje provokativne fotografije iz svih svetskih metropola koje posećuje. 

Komentari (0)

Loading