"KRIJE SE OD SVIH U SELU, VEROVATNO JOJ JE MUKA" Komšije razvezale jezik o Nataši Bekvalac i njenoj vikendici, pomenuli ćerku Hanu
E-stock

Nataša Bekvalac poseduje velelepno imanje u Čeneju, u blizini Novog Sada. Natašino imanje prostire se na 3.500 kvadratnih metara, a samo kuća ima 400. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, ali je ovom zdanju teško prići.

Poznato je da Nataša Bekvalac iznajmljuje svoj salaš za privatne proslave, te da joj je to dodatni izvor prihoda. Bekvalčeva neretko tu boravi kada želi da se skloni od gradske gužve i buke, sa ćerkama Katjom i Hanom, te uživa u pravom raju.

- Slabo je viđam ovde u centru. Dođe u Čenej i zatvori se u kuću. Pretpostavljam da se ovde skloni, da odmori od sve te slave, sjaja i pompe koja je stalno oko nje. Krije se od svih u selu, verovatno joj je muka od pitanja i fotkanja - kaže jedna fina starija gospođa, dok se njena drugarica Mira nadovezuje:

- Mnogo joj je lepa starija ćerka Hana, kao anđeo je. Nadam se samo da neće i ona da se podvrgne operacijama i plastici kao pojedine ćerke poznatih. Retkost je danas da vidite tako lepu prirodnu devojku. Ovu mlađu retko viđamo jer je uglavnom Nataša nosi.

KO JE PLAVUŠA PORED DRAGANE MIRKOVIĆ? Danas da je sretnete ne biste je verovali da je to ona, izgleda potpuno drugačije!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading