PRONAŠLA JE MUŽA U LOKVI KRVI Tragična sudbina naše pevačice, ovo joj je zauvek promenilo život
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, ona je mnoge raspalakala potresnim priznanjem da je u 47. godini doživela najveću porodičnu tragediju u kojoj je ostala bez supruga Zorana sa kojim ima dve ćerke Sanelu i Slađanu.

Nihada je otkrila da se njen suprug, inače penzionisani policajac, mesec dana borio sa depresijom i da je često govorio da će se ubiti, jer nije mogao da izdrži pritisak.

- Kada je trebalo sa sela da se vratimo kući u Kiseljak, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo. Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u kuću njegovih roditelja i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci. Pucao je sebi u glavu. To mi je oduzelo pola života -ispričala je Nihada svojevremeno i dodala da se muzici vratila četrdeset dana nakon njegove smri. Kaže, morala je da prehrani decu.

- Zbog njih dve sam postala još jača. Želela sam da im nadoknadim nedostatak njihovog oca, Bog mi je dao još veću snagu. Onda sam krenula još žešće i snažnije, stigla sam gde sam stigla. Bog je na svačijoj strani, on mi je dao ovo što sam oduvek priželjkivala. Hrabra sam žena i u ovim godinama mogu da uspem - govorila je nakon pobede u “Nikad nije kasno” koja joj je donela sve ono za šta se godinama borila.

- Ova pobeda mi je posle rođenja dece, najveća sreća, moj drugi rođendan. Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada- rekla je tada pevačica.

KEBA SE RASUO U KOMADE Njegova smrt ga je užasno pogodila, pevač otkrio do sada nepoznate detalje iz života Džeja Ramadanovskog

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading