KEBA SE RASUO U KOMADE Njegova smrt ga je užasno pogodila, pevač otkrio do sada nepoznate detalje iz života Džeja Ramadanovskog
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Dragan Kojić Keba i Džej Ramadanovski bili su jako dobri prijatelji, štaviše, prve velike muzičke korake napravili su zajedno u Lazarevcu, gde su pred nekoliko hiljada ljudi održali prvi solistički koncert. Od tad ova dva pevača bila su nerazdvojna, ali zbog iznenadne smrti pevača Keba nije uspeo da mu ostvari želju koju je u poslednjim danima života imao.

Naime, tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal,“ Keba je izjavio da mu je žao što nikad nisu snimili duet o kojem su godinama pričali.

-Ostala mi je jedna neispunjena želja. Želeo sam da snimimo pesmu u duetu i stalno smo pričali o tome. Stalno je govorio da sam beli ciganin i da ne može tako sa dušom da peva Srbin, voleo je kako to radim. Govorio je ‘Ti si beli Ciganin’ i tako je krenula ta naša priča o duetu. Komponovao sam tu pesmu, stajala je godinama i kad me je zvao i hteo da je snimimo, nisam mogao da se setim gde sam je sklonio, gde sam je zapisao. Život je učinio svoje!- ispričao je Keba i dodao:

Keba i Džej bili su nerazdvojni prijatelji, a ono što mu predstavlja poseban žal svakako je pevačev porok koji ga je koštao zdravlja.

-Išli smo zajedno na turneje, spavali smo često zajedno u sobi, iako su svi pevači voleli da budu sam. Ja sam uvek voleo da popijem neku čašicu, a on nikad nije hteo. Na žalost, desetak godina kasnije , jedna od stvarih koje su mu dosta naštetite bio je alkohol. Ne vredi, on nikad nije spavao- istakao je Kojić.

ZAVIRITE U PRELEPU STARINSKU KUĆU Mirjana Bobić je za kuću u selu iskeširala 29.000 evra, a evo kako provodi dane: Gajim paradajz i persun!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading