SKANDAL! ZAPOSLENI U VRDNIČKOJ KULI PREVARILI SVE I UHVAĆENI U LAŽI Ćute o jezivom nasilju Stefana Karića, pevači razvezali jezik, a evo šta je neoboriv dokaz!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Stravičan incident dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka u etno selu Vrdnička kula u kom je, kako tvrdi starleta Nataša Šavija pretučena od strane bivšeg učesnika "Zadruge", Stefana Karića. Na veselju su pevali Radiša Trajković Đani i njegova koleginica Mia Borisavljević koja je progovorila o atmosferi na veselju, a na mrežama su se pojavili snimci Đanijevog nastupa, prenosi Blic.

Dok javnost bruji o navodnom jezivom događaju na svadbi, zaposleni u ovom etno selu i dalje, povrh svih dokaza, ćute o nemilom događaju i poriču da se tu dogodio incident, kako Blic tvrdi.

SKANDAL! ZAPOSLENI U VRDNIČKOJ KULI PREVARILI SVE I UHVAĆENI U LAŽI Ćute o jezivom nasilju Stefana Karića, pevači razvezali jezik, a evo šta je neoboriv dokaz!

Alo

 

Incident se dogodio u etno selu - Vrdnička kula, nakon čega je starleta Nataša Šavija to u svojoj izjavi i potvrdila za Blic.

Zaposleni u etno selo Vrdnička kula navodno promenili ploču

Kako se incident dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, istog jutra smo kontaktirali etno selo Vrdnička kula na njihov važeći broj, a tada su za "Blic" rekli da niko od zaposlenih nije prisustvova nemilom događaju.

- Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija - rekli su najpre zaposleni iz etno sela Vrdnička kula, a kada je ekipa Blica stigla na lice mesta, oni su potpuno obrnuli ploču.

Tada je menadžer etno sela rekao za "Blic" da nema nikakva saznanja da su Nataša Šavija i Stefan Karić bili njihovi gosti.

- Ja nemam nikakva saznanja da su oni bili naši gosti, niti da je došlo do bilo kakvog incidenta. Ne mogu da vam kažem da li je bila svadba, jer mi organizujemo događaje, a ne privatna veselja - rekao je menadžer etno sela za Blic.

ŽENE LUDE ZA DEČKOM NEDE UKRADEN Moćnik iz senke koji se krije od svih, a evo kako izgledaju zajedno! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading