SVI ZABRINUTI ZA NATAŠU ŠAVIJU Starleta pala u depresiju, nepomično leži i odbija da jede, u rizičnom i lošem stanju!
Foto: Alo/Printscreen

Nataša Šavija, koja je preksinoć pretučena u etno selu Vrdnička kula, na lečenju je u KC Vojvodina, a od izvora iz bolnice se saznaje, starleta je u lošem psihičkom stanju.

Šavija je pala u depresiju što zbog svog lošeg izgleda, a što zbog činjenice da je niko od članova porodice nije posetio niti joj doneo garderobu:

- Natašu bi sutra trebalo da operiše Dr Bojan Pejaković. Trenutno je smeštena na odeljenju za maksiofacijalnu hirurgiju KC Vojvodina. Međutim, u depresiji je jer su joj sada još veći podlivi i sve joj je crno. Prekriva se peškirom preko glave, prima terapiju ali hranu odbija. Plače stalno i govori da je sama sebi odvratna. U sobi je sama, nema poseta niko ne sme da uđe u bolnicu zbog pandemije - otkrio je za Informer izvor iz KC Vojvodina, koji dodaje da Nataša uopšte ne želi da ustane iz kreveta:

- Zabrinuti su za nju, ona može da šetra, ali to ne želi. Neće čak ni na prozor da izađe - dodao je izvor.

Nataša je pre dve večeri pretučena na jednoj svadbi kada je zadobila nekoliko udaraca u predelu lica. Glavni osumnjičeni za ovo krivično delo označen je bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić, za kojim policija i dalje traga. Kako je otkrio Karićev advokat, on će se sutra, posle praznika, sam prijaviti policiji.

PROCURILE PERVERZNE FOTKE TEODORE DŽEHVEROVIĆ Niko ne može da veruje da se usudila na ovo, bezobrazne poze frapiraju! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading