U USKOJ HALJINI ISTAKLA ATRIBUTE Seka Aleksić dobila pretižnu nagradu, pa poručila koleginicama: Treba da se ugledaju na mene, a ne da budu ljubomorne!
Foto: Alo/Alo

Seka Aleksić je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje SEMUS.

Seka nije krila koliko je ponosna na ovu nagradu i kako joj je srce puno zbog toga.

- Osećam se sjajno i počastvovano. Ovo je velika i ozbiljna odgovornost. Niste imali prilike jedno deset godina zadnjih da me vidite na dodelama nagrada, ali ovo mi je je zaista nešto posebno što mi mnogo znači - ističe Seka.

Popularna pevačica je za ovu priliku odabrala posebnu odevnu kombinaciju. Tirkizno plavu dugu haljinu, sa ljubičastim sjajem kombinovanu sa providno crnim rukavicama i crnim čokerom oko vrata. Ova kreacija je istakla Sekine atribute, koji se ne stidi , ali kako kaže nije zadovoljna svojim kilažom.

-Zadovoljna sam emotivno-duhovno sa sobom i sa svojim životom ali sa kilogramima nikada, uvek to može bolje , utegnitije , lepše, sređenije.

Pevačica je neki dan proslavila i 42. rođendan koji je provela u krugu porodice, kaže da godine ne boji i da je ne plaši ovaj broj.

- Zaista verujem da godine ništa ne znače ukoliko se čovek oseća dobro. Kada vidim decu kako brzo rastu tek onda shvatim da sam starija i da nisam više klinka ni devojka, ali meni zasta godine ništa ne znače.

Sebi je, kaže, poželela zdravlje jer ako se žena ne zaliva kao cvet ne može biti ni srećna ni lepa. Veljko joj je tačno u ponoć pripremio iznenađenje, dobila je cipele koje je dugo želela, jer je ipak on najbolje poznaje, ali i deca su joj pripremila darove.

- Od sinova sam dobila ogrlicu, koju sada nemam na sebi a Jakov me je pitao: "Mama što nisi moju oglicu stavila. Oni su mi kupili minđuše ogrlicu , bižuterija je u pitanju, a Jakov je sav ponosan rekao: " Mama kupio sam ti dijamante".

Obzirom da je u dugom i skladnom braku pojavila se i ljubomora i zavist od strane ostalih koleginica, Seka ne haje za to i ponosno im poručuje.

- Treba da se ugledaju , a ne da budu ljubomorne. Ja sam kroz život nekako se uvek vodila da nikada ne budem ljubomorna na neku drugu koleginicu ili bilo koga, ako mi se nešto njeno dopada ja ću se truditi da ja budem još bolja ili da joj se približim u tom smislu. Brak je ozbiljna institucija i ako nemate razumevanja , poštovanja jedno prema drugom brak ne može da opstane i to je tako. Veljko i ja se ne svađamo previše, ali svakako da postoje nesuglasice ali mi vrlo brzo pređemo preko toga i nema toga da ne pričamo deset dana. Sve brže živimo i svedoci smo vremena gde se brakovi i veze sklapaju iz interesa...

 

- Tako je nažalost , 90% stvari je sve iz interesa moramo i to da shvatimo , ali nekako ja znm da postoje dobri ljudi da postoje lepe i pametne devojke koje žele da se udaju za svog princa. Jeste to malo izvrnuto, sistem vrednosti je totalno poremećen, ali ja nisam deo toga niti ću biti - kaže Seka i dodaje:

-Ja ću uvek propagirati porodicu, veru , ljubav prema ljudima, mene apsolutno ne interesuje ko šta radi i čime se bavi. O sujeti onih koji nisu uspeli mnogo da postigu Seka ide po principu " ko tebe kamenom, ti njega hlebom".

- Ja sam Zdravka Čolića volela oduvek i njegova karijera je meni nešto najlepše i najveće ikada. Volela bih da imam koncerte kao on i da budem zvezda u tim godina u kojima je on . NIkda nisite čuli za njega da je sujetan, ljubomoran , uvek je pun podrške za mlađe kolege. On sedne u restoran pozdravi se sa ljudima, časti ih piće i tako treba da se ponaša jedna zvezda. Nažalost uvek se "uzvezde" oni koji nemaju razloga za to, oni koji su stvarno zvezde oni su potpuno normalni i prirodni. Malo ih je, ali postoje - objašnjava Seka.

Populana pevačica izazvala je lavinu komentara svojom instagram objavom gde je pojedine nazvala "mehaničkim vernicima" ali na koga je tačno mislila ostalo je da nagađamo.

- Nikada neću razumeti ljude koji su u veri , da onda kada to treba da pokažu - ne pokažu. Ako si vernik- vernik si nemoj mi biti mehaničkli vernik samo kada to treba nego brate budi vernik i praštaj- kaže pevačica.

OGLASIO SE ACA BULIĆ Nakon tvrdnji da je bio intiman sa Gocom Tržan, biznismen otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading