Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Mada nije zvanično sklopljen, brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića uvek je sadržao karakteristike klasičnog odnosa u zajednici.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević

Alo

 

Fudbaler i glumica zajednički život otpočeli su nakon što je ona ostala u drugom stanju. Oboje su tada imali svega 20-ak godina, a uprkos tome što su bili vrlo mladi, naučili su da žive po principu što je moje, tvoje je. O eventualnom razlazu i podeli imovine ne razmišljaju, a kako nam je glumica otkrila, sve što je u zajednici stečeno, pripada oboma.

- Ja radim, zarađujem i imam svoju karijeru odmalena. Niti se ičega plašim niti taj strah negujem u sebi. Ne razmišljam o razlazu niti o tome da se nisam materijalno obezbedila udajom za Vujadina. Ako ikada, ne daj bože, do toga dođe, tada ću razmišljati - rekla nam je bez zadrške Mirka. Komentarišući odnos s nevenčanim suprugom, istakla je da je on pretrpeo razne faze tokom zajedništva.

- Nije isti kao pre četrnaest godina, kada smo otpočeli vezu. U početku je to bilo simpatisanje, pa dopadanje, a kasnije je preraslo u veću zaljubljenost, pa u ljubav,  poverenje, podršku. Mi smo sada i partneri i prijatelji i oslonac jedno drugom. Odnos s godinama mora da bude čvršći, ali ne dozvoljavamo da upadnemo u monotoniju. Na tome radimo - rekla nam je atraktivna glumica i majka četvoro dece. Osvrnula se i na društveni život, koji, kako kaže, zbog porodičnih obaveza gotovo da nema.

- Od 22. godine sam majka. Nisam baš imala vremena da izlazim, da mislim samo o sebi ili da ceo honorar ostavljam u kafani. Morala sam da razmišljam o tome šta imam kod kuće i šta sve treba da se plati - kaže Mirka, i ističe da njen suprug više uživa u provodu.

- Njemu ako je to gušt, neka, ali mora i on da razmišlja šta ćemo sutra, prekosutra jer nije sam, ima nas. Ne mogu da kažem da ne razmišlja, učen je i vaspitan da brine o porodici, a i svestan je da mora - kaže ona kroz smeh, dodajući da Vujadin i dalje ume da je dirne pažnjom, te da joj pridrži vrata, kaput i učini da se oseti onako kako svaka žena treba da se oseti pored svog muškarca.

Deca nisu znala da sam poznata

Vujadin i Mirka imaju četvoro dece, a glumica je sada otkrila da oni uopšte nisu znali da im je majka javna ličnost.

- Tek sad, otkad smo se vratili u Srbiju, shvatili su da sam glumica. Dok smo živeli na relaciji Srbija - inostranstvo, znali su samo da mama ide da radi. A sada kada smo duže ovde, vide, osete, čuju od drugara jer sada su im ovde i škola i sportovi - kaže Mirka Vasiljević.

NA SVADBI OTKRILI POL BEBE Tamara Milutinović organizovala je tajno venčanje, a u jednom trenutku proleteo je avion koji je ispustio boju i iznenadio sve prisutne! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading