SKANDALČINA! STARLETA UHVAĆENA U LEZBO AKCIJI SA NJOM Pred svima se prepustile strastima, podivljale i nisu mogle da se obuzdaju, napravile neviđeni haos! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Estock

Starleta Deniz Dejm napravila je potpunu pometnju na sinoćnjem rođendanu Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, svojim skandaloznim ponašanjem i postupcima, a poznato je da ona uživa da privlači pažnju gde god se pojavi.

Naime, intrigantna starleta je na početku naočigled svih naskočila na starijeg Vitu Tarota, a nakon toga se u zanosu ljubila sa tajanstvenom drugaricom, što i nije čudno, s obzirom da je u rijalitiju "Zadruga" imala intimne odnose pred kamerama sa tadašnjim rijaliti cimerom Stefanom Mihićem.

Atraktivna plavuša prislonila je svoje usne na njene u sočan poljubac, a fotografi su "uhvatili" trenutak koji se munjevito širi i deli, a po svemu sudeći, njih dve su bez blama uživale u istom.

Deniz Dejm je i tokom učešća redovno iznosila svoja šokantna priznanja, a isto tako često isticala da je liberalna, te da ne bi imala problem da bude prisna i sa ženama, što je sada i dokazala.

Podsećanja radi, svojevremeno se spekulisalo da je Deniz bila muško, a ona sama je volela da se poigrava tim pitanjem i u Zadruzi, tokom koje je otvoreno pričala da ima sponzore, da je jedan od njih oženjen i živi u Beogradu.

UDAR U DOMU SAŠE POPOVIĆA Sin i snaja se ne zaustavljaju, rešili da ga dotuku, neće mu biti dobro kada vidi šta su sada uradili!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading