ĐOŠU SU SVI OBOŽAVALI DA GLEDAJU NA MALIM EKRANIMA Niko ne zna kakva mu je ćerka lepotica, a bavi se humanim poslom (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Bogoljub Mitić Đoša se proslavio u ulozi Đoše u seriji “Porodično blago”, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

ĐOŠU SU SVI OBOŽAVALI DA GLEDAJU NA MALIM EKRANIMA Niko ne zna kakva mu je ćerka lepotica, a bavi se humanim poslom (FOTO)

Alo

 

Život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, njene slike se mogu pronaći na društvenim mrežama. Pisalo se da je radila kao medicinska sestra - instrumentarka operacionog bloka VMA.

Podsetimo, Đoša se pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua Parovi, gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju Jutarnja kafica. Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla. Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života.

NAJDRAŽI PRAZNIK NJENE DECE Nataša Aksentijević otkriva kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading