BARBARA BOBAK ŽESTOKO ISPROZIVALA KOLEGINICU KOJA SE SLIKALA GOLA Tviteraši su burno reagovali pa su pevačicu osudili što udara na gojazne ljude (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mlada pevačica Barbara Bobak postala je aktivna na društvenoj mreži, gde svakodnevno komunicira sa fanovima, ali i ljudima koji je ne podržavaju.

Danas je izazvala lavinu reakcija na ovoj mreži. Bivši MMA borac Džejk Šilds podelio je na Tviteru fotografiju američke pevačice Lizo, koja se slikala obnažena i pokazala svoje telo.

- Ako ne smatrate da je Lizo lepa, onda ste fatphobic ("debelofobični") - napisao je on iznad slike obnažene Lizo.

Barbara se nije složila sa njim.

- Gojazna je. Ovo je izuzetno nezdravo. I nije lepo. Izvinite. Slobodno me osudite - poručila je pevačica.

Narod se podelio ispod njene objave. Dok su se jedni složili sa njom, drugi su je osudili što posramljuje osobe koje imaju višak kilograma.

Poenta je da se ne posramljuju ljudi koji su gojazni iz medicinskih razloga, koji prosto ne mogu da smršaju. Niko ne zna zašto je neko baš gojazan toliko. Danas, sutra svako može imati problem sa tim - napisao je jedan korisnik, a Barbara mu je odgovorila:

Izlečivo je. Nije za ohrabrivati da se sa tim lajfstajlom nastavi, jer taj život neće potrajati. Poenta je samo da se ne glorifikuje, a u svemu postoje izuzeci - odgovorila je pevačica.

- Osude društva čine da bude još gojazniji, najčešće - dopisao je drugi korisnik Tvitera.  

SKANDAL! Adrianu Kadar razapeli na Internetu zbog preprodaje kineskih proizvoda, navukla gnev i osudu javnosti, evo kako je "razotkrivena" (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading