DARKU NEĆE BITI DOBRO Barbara Bobak oplela po bivšem, pa poslala poruku i njegovoj ženi -  neće im biti dobro!
Foto: Alo/Alo

Pevačica Barbara Bobak na javnu scenu je kročila kao devojka Darka Lazića, a od kada je sa njim raskinula, postala je popularna zbog posla kojim se bavi.

Temperamentna crnka promovisala je pre dva dana novu pesmu i spot, a tom prilikom okupila je veliki broj kolega i predstavnika sedme sile. U ekskluzivnom intervjuu za Alo! otkrila nam je svoje planove, trenutni emotivni status, ali i kakve je sve pogrešne izbore u životu pravila.

- Svi oni koji više nisu u mom životu su bili pogrešni. Ceo život pravim pogrešne odluke i sa momcima i sa prijateljima - rekla nam je bez zadrške Barbara, pa dodala:

- Bila sam povređivana, a nisam morala da budem. Ne kajem se zbog svojih izbora jer su me oni doveli tu gde sam sada, a dopada mi se gde sam. Sa druge strane, toksične osobe te omađijaju, pa ne možemo da im kažemo ne - kaže Barbara. U prošlosti je momcima praštala, davala im nove šanse, ali sada tvrdi da se situacija promenila u njenu korist.

- Vraćala sam se bivšima, a sada bi svi oni opet bili sa mnom, čak i oženjeni - rekla je kroz smeh Bobakova, verovatno aludirajući na Lazića, koji je odnedavno u bračnoj zajednici.

- Kad sretnem bivše i njihove nove partnerke, javim se, ali ne pijemo kafe. U vezi nikada nisam varala, ne bih imala petlju za to jer bih, što bi naš narod rekao, na zadnjicu progovorila. Prevaru ne praštam. Fantazije koristim u životu više nego u krevetu, on je trenutno prazan. Još malo i ponovo sam nevina - rekla je kroz smeh Barbara za Alo!, koja ne krije da voli život, izlaske, kafanu i alkohol.

- Kad popijem, više se okrećem za lepim ženama nego za muškarcima - kaže ona.

Raste mi cena

Barbara Bobak nikada nije krila da je na početku karijere pevala i za 50 evra, kao ni to da se ne libi da nastupi bilo gde.

- Ne stidim se nastupa na vašarima i pod šatrom. Bakšiš uvek ostavljam muzičarima, a kolege koje to ne rade su prokleta đubrad. Obožavam svoj posao, ali koliko god da volim muziku, srećna sam što mi rastu i cena i bakšiš - iskrena je pevačica, koja se osvrnula na navode da je novom pesmom iskopirala Draganu Mirković.

- Pesma nije kopija, možda liči na foršpil njene pesme, ali notni zapisi su drugačiji - tvrdi ona.

ROMKINJA SAM KOJA NE ZNA ROMSKI Nakon što je progovorila o diskriminaciji koju je doživela, Zejna šokirala priznanjem: Roditelji me tome nisu učili!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading