Jelena Rozga
Foto: Promo/FOTO: John Pavlish

Hrvatska zvezda Jelena Rozga napravila je pravi spektakl u Beogradu, u "Štark Areni".

Dvorana je bila dupke puna, a za pevačicin koncert se tražila i karta više.

Pevačica je nakon koncerta održala konferenciju za medije i uzbuđena i zadovoljna sumirala utiske sa spektakla koji je pomerio granice.

- Ja mislim da je sve rečeno bilo na bini. Tri sata, videli ste sve, od samog početka pa do kraja, niko ne sedi, svi su bili na nogama i svi su pevali, ali zaista sve pesme, i hvala svima od srca, baš mi je bilo lepo. Još nisam svesna ničega, ne znam jesam li umorna, još me drži adrenalin, sutra ću biti puno pametnija, sada mi je lepo. - istakla je vidno srećna Rozga.

– Ne želim da me slava promeni i da zahtevam neke stvari sutra. Tražim uvek svoje greške nakon nastupa. Mislila sam da idem na nečiji koncert, osećala sam se kao da sam nečija gošća, sebi sam samo ponavljala: “Jelena samo uživaj” i zaista sam uživala. Ovo sam što jesam, ne volim da glumim, ne volim previše da pričam, šta mi dođe to i kažem, nemam pripremljene govore na koncertima. Volim sve pesmom da pokažem – iskrena je pevačica, koja priznaje da je zahtevna.

– Problem kod mene je što sve mora da bude savršeno. Najbitnije mi je da sve muzički bude kako treba, tu sam grozna. Onda su došle na red i koreografije, moram da se zahvalim Žigi Sotlaru i ostalim plesačima, mesecima smo radili. Neko sam ko zna šta hoće, Tončiju Huljiću, Vjekoslavi kažem kada želim sporu ili brzu pesmu, šta mi se sviđa, šta ne, oni to znaju bolje od mene, ali se više ne bojim da kažem da bih nešto promenila, ali onako slatko, pa mi sve oproste – istakla je Rozga.

„Ne mogu vam opisati koliko sam srećna i uzbuđena! Hvala svima koji su me podržali i naravno, mojoj najboljoj publici, koja mi iz dana u dan pruža bezrezervnu podršku i ljubav. Zahvaljujući njima, moji snovi se ostvaruju! Žao mi je što veliki broj njih nije uspeo da kupi ulaznicu, ali se nadam da će biti prilike da se vidimo uskoro“ – rekla je Rozga nakon koncerta.

Pevačica je na kraju nazdravila sa čašom vode, te tim putem istakla da je "dugo sanjala o Areni".

Celu izjavu možete poslušati u prilogu ispod:

 

NJEGOVA SNAGA I ČITAV SVET Ovako Sloba Radanović odmara i skuplja snagu za prestojeće nastupe, slika koja otapa sva srca (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading