NJEGOVA SNAGA I ČITAV SVET Ovako Sloba Radanović odmara i skuplja snagu za prestojeće nastupe, slika koja otapa sva srca (FOTO)
Alo!/Masanori Jošida

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena nedavno su u tajnosti krstili svog sina Damjana na Kosovu i Metohiji. Krštenje je upriličeno u manastiru Svetih Vrača Kozme i Damjana, gde su prisustvovala Jelenina deca iz prvog braka, kao i Slobin menadžer Goran Lečić Leka.

Zbog toga što vredno radi i nastupa, Sloba se trudi da svaki slobodni trenutak provede sa sinom. Tako je bilo i sinoć, što je Radanović podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

NJEGOVA SNAGA I ČITAV SVET Ovako Sloba Radanović odmara i skuplja snagu za prestojeće nastupe, slika koja otapa sva srca (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Sloba je prvo najavio svoj današnji nastup u Parizu, podelivši snimak sa prethodnog nastupa pred punim klubom. Potom je okačio i sliku sa sinom Damjanom, koga je držao u naručju, što je raznežilo sve. Sloba je dodao i emotikon planete Zemlje, kojim je pokazao da je Damjan njegov svet.

NOVI ESTRADNI RAT Kristijan Golubović žestoko nagazio Tržanku pa opleo po pevačicama i elitnoj prostituciji

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pamela

08.04.2023 12:06

Nek je ziv i zdrav naslednik, predivna slika