"JAKO MI JE TEŠKO" Bogdana Ražnatović otkrila sa čime se susreće 10 dana pred porođaj, ništa nije isto kao tokom prve trudnoće!
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Bogdana Ražnatović, suprug Veljka Ražnatovića, broji sitno do porođaja, kada će na svet doneti drugog naslednika.

- Beba treba da se rodi 17. aprila, na taj dan je rođen Veljkov otac, Željko Ražnatović Arkan. Najbitnije nam je da proces porođaja prođe u najboljem redu - kaže Ceca.

Bogdani drugo stanje očigledno izuzetno prija, samo dve nedelje pred porođaj, trudna Bogdana blista sa širokim osmehom na licu.

Pored toga, Bogdana je vrlo aktivna. U novoj epizodi, pokazala je koliko je aktivna trudnica.

Sa svojim sinom Željkom iskoristila je lepo vreme da odu na igralište, a potom su se uputili u restoran kako bi nešto pojeli.

- Drago mi je da je Bogdana aktivna trudnica, takva sam i ja bila. Nije razmažena trudnica. Zdravo je i za mamu i za bebu kada je trudnica aktivna, naravno, sem ako doktor ne nalaže mirovanje - rekla je Ceca.

Bogdana ističe da joj druga trudnoća teže pada nego prva.

- Sad mi je teže nego sa Željkom. Sa njim sam imala utisak kao da sam bila trudna samo od šestog do devetog meseca. Sada već osećam da mi je baš teško. Još malo je ostalo do porođaja, jedva čekam - priznala je Bogdana.

LEKARI SU BILI ISKLJUČIVI Nakon što joj je ugrađen bajpas, Vesna Zmijanac se našla pred novim izazovom, jedna stvar joj je strogo zabranjena!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading