ODUŠEVILA SVE IZGLEDOM Bogdana Ražnatović u osmom mesecu prošetala sina Beogradom, a svi u čudu zbog ovoga! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Bogdana Ražnatović broji sitno do porođaja kada će dobiti drugog sina sa Veljkom Ražnatovićem, kojeg su odlučili da nazovu Krstan. Cecina snajka prošetala je proteklih dana Beogradom i uživala u šetnji sa sinom Željkom, a svi su je gledali s oduševljenjem zbog lepog izgleda u poodmakloj trudnoći.

Bogdana će u petak biti deo emisije "Ceca Show" u kojoj će se videti kako provodi vreme pred porođaj, ali i dok čuva sina Željka s kojim uživa u šetnji, igri i u ručku.

Ona je ručala u nootvorenom restoranu svoje sestre Nataše gde joj je, pored sina, društvo pravila i drugarica.

A za to vreme njena svekrva, Svetlana Ceca Ražnatović vredno je radila sa svojim kandidatima u "Zvezdama Granda". Ceca je u emisiji koja će se emitovati u petak otkrila kako teče rad sa kandidatima pred finale Zvezdi Granda, šta im se najviše zamera i kako mentorstvo utiče na njene ostale poslovne obaveze.

- Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale i ima tu još mnogo posla sa kandidatima. Žao mi je te dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači - kaže Ceca.Ističe da je nervira što ostali članovi žirija toliko zahtevaju perfekciju od takmičara.

- Pa dešava se čak i nama koji smo u tom poslu koliko godinama da nam nije dan, da nas boli grlo, ne možemo biti perfektni. Oni se nose ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja - iskreno je rekla Ceca u novoj epizodi serijala "Ceca show".

Kada neko ošteti njenog kandidata, reaguje burno.

- Jako sam srčana, ne mogu da prećutim i ako neko ošteti mog kandidata, burno reagujem. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekada da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kući čujem grešku, ali kažem ako je to bio slučaj - kaže pevačica.

Otkrila je i da nikada više obaveza nije imala nego u protekloj godini.

- Nedostaje mi odmor, to najviše. Nikada nisam imala veće obaveze nego ove godiine. Zvezde granda, koncerti, šou Ceca i deca. Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo više - iskreno je kazala Ceca.

"NE ZNAM GDE SAM SE PROBUDILA, KAKO I SA KIM" Ceca priznala da prolazi kroz težak period: Zbog ovoga je rastrzana je na hiljadu strana

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading