EKSKLUZIVNI PAPARACO Alo! uslikao Natašu Bekvalac na aerodromu, evo kako pevačica izgleda bez trunke šminke! (FOTO)
Foto: Alo/Alo!

Jedna od najtraženijih i najuspešnijih pevačica na našoj estradi, Nataša Bekvalac, privlači pažnju gde god da se pojavi, a Alo! paparaco ju je sada uslikao na aerodromu.

Atraktivna plavuša nastupila  je bila vidno raspoložena i zadovoljna, a kako i ne bi, kada već godinama unazad ruši sve rekorde na muzičkoj sceni, a za svaki njen nastup se traži karta više, što je bio slučaj i sada, s obzirom da je klub u Trebinju bio popunjen do poslednjeg mesta.

Nataša se pojavila u ležernom izdanju na kojem nismo navikli da je viđamo, ali je ipak zasenila lepotom kada se pojavila, a nemoguće je ne uočiti njenu vanserijsku prirodnu lepotu, a poznato je da Bekvalčeva slovi za najlepšu damu na javnoj sceni, a svaki njen nastup je energičan, ispraćen neverovatnom energijom i atmosferom.

Ona se zatim uputila ka svom domu kako bi se odmorila i bila spremna za predstojeće poslovne poduhvate i nastupe i nastavi starim tempom.

IMAO JE NAJUŽASNIJE KOMENTARE ZA MENE Milica Pavlović se javno obratila Draganu Kojiću Kebi: "Opraštam, ali mu ne zaboravljam"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading