"JEDNO UVEK UPALI" Saša Popović otkriva koju metodu koristi kada se žiri iz Zvezda Granda posvađaju
Printscreen

Nije tajna da među mentorima i članovima žirija „Zvezda Granda“ tokom emisije često dođe do sukoba mišljenja, pa čak i do ozbiljnih čarki. Ipak, koliko god da je tenzija velika zbog borbe oko kandidata, članovi popularne ekipe uspevaju da uvek izglade odnose, a sve zahvaljujući Saši Popoviću koji ima samo jedan recept za smirenje- pauzu na snimanju.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Kad se ozbiljno posvađamo napravimo pauzu, odemo da jedemo. Jedna emisija se snima po 6, 7, nekad i 8 sati, nekad i kad se ozbiljno posvađamo u pauzi sve sredimo i smirimo- otkrio je Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a Marija se sa osmehom nadovezala:

-Da padne pritisak i tenzija, ali nekad baš zna da bude čupavo!

Printscreen TV GRAND

 

Kako je učešće u najgledanijem muzičkom šouu podiglo popularnost svih članova žirija, voditelja je zanimalo da li se neko od njih uzvezdio.

-Nemamo mi to između nas, to nije inteligentno. Sve su to ostvareni ljudi, to su prvenstveno bile kolege moje majke, sve ih znam odmalena, čak sam u početku Šabanu, Ani i Bosancu persirala, tako sam osećala da treba, sada je to drugačije- istakla je Marija.

ĐANI I STOJA PONOVO PRIJATELJI Posle četiri godine zakopali ratne sekire, novac je glavni okidač njihove svađe

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading