Đorđa Davida optužili da priziva đavole Roker pobesneo pa poručio "NAKAZE STE BOLESNE"
ATA Images

Pevač Đorđe David je u šoubizu video sve i svašta, navikao na podmetanja, ali optužbe da služi đavolu i bavi se crnom magijom toliko su ga iznervirale da je pomoć potražio od policije.

Đorđa Davida optužili da priziva đavole Roker pobesneo pa poručio

ATA Images

 

Naime, na Jutjubu se opet pojavio video u kom se tvrdi da je on satanista i da su njegovi nastupi na društvenim mrežama i televiziji prepuni sataniskičkih simbola zbog čega se on razbesneo i to doživeo kao poziv na linč:

- Ovo su bolesni ljudi. Mame i tate su vam satanisti kad su vas napravili sa takvim mozgovima. I babe i dede što su vam rodili mame i tate. I prababe i pradede što su vam rodili babe i dede. I tako redom... Nakaze ste bolesne - poručio je David besan što su u videu i njegove fotografije na kojima prstima pokazuje znak rogova, navodn dokaz da je satanista.

Ipak, za većinu ovaj znak je danas simbol roken-rola, neobuzdane mladosti i nepristajanja na ograničenje, ali u davna vremena ovim znakom ljudi su se branili od zlih bića, bolesti i negativnih misli. Za svaki slučaj, pevačica Viki Miljković na snimanja dolazi sa nekoliko brojanica oko ruke, a Snežana Đurišić redvno posti, pričešćuje se i savetuje sa duhovnikom koji joj čita molitve, dok Bosanac redovno u svakoj emisiji drži brojanicu u ruci.

GORAN BOGDAN POTPUNO GO U NAJNOVIJEM FILMU Svi pričaju o njegovim scenama u kojima je nag, a prelepi kadrovi su snimljeni na ovom mestu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading