Anastasija
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović uslikana je danas u blistavo beloj venčanici i tom prilikom opravdala titulu jedne od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni kada je mlađa generacija u pitanju, ali isto tako je i zaintrigirala javnost, a mnogi su se upravo pitali šta je posredi da se nađe u ovom izdanju.

Kako je svaki njen modni poduhvat pomno ispraćen, mnogi su primetili da je kod odabira odevne kombinacije Anastasija prosto nepogrešiva, tako da je razumljivo što je mnogim devojkama uzor kada je moda u pitanju. Iako smo navikli da je viđamo u blistavim izdanjima, Anastasija Ražnatović se na iznenađenje svih pojavila se u venčanici, i to za potrebe slikanja za magazin "Venčanje" i oduševila javnost svojim savršenim izgledom i lepotom.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ USLIKANA U VENČANICI Pevačica izgleda kao MILION DOLARA, bacila sve u rebus! (FOTO)

Printscreen

 

Pevačica kada se pojavila u blistavo beloj haljini, niko nije mogao da zadrži uzdah. 

Ražnatovićeva se odlično snašla u ulozi mlade, promenivši nekoliko modela koji su joj stajali kao saliveni. Odevena u belo, ona je zablistala, te su svi zaključili da će, kada dođe vreme, biti prelepa mlada, ali isto tako komentarisali da izgleda kao pravi model.

"RAZVELI SMO SE" Đole Đogani nije mogao više da ćuti o braku sa Vesnom, OTKRIO KAKVO IM JE STANJU U DOMU!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading