TUGA NE PRESTAJE Održan godišnji parastos Ražnatoviću
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

U životu folk dive Svetlane Cece Ražnatović 15. januar je dan kog ne voli da seti. Na taj dan ubijen je njen suprug i otac njeno dvoje dece Željko Ražnatović Arkan, a uprkos godinama koje su prošle pevačica ne prestaje da čuva uspomenu na njega.

Juče su se navršile tačno 23 godine otkako je Ceca ostala bez svog životnog saputnika, najveće podrške u životu i karijeri, a tim povodom, kao i svih prethodnih godina porodica Ražnatović je organizovala godišnji pomen na Novom groblju u Beogradu gde je u velikoj grobnici sahranjen komandant Srpske dobrovoljačke garde. Pomenu su prisustvovali najbliži članovi porodice Ražnatović, kao i bliski porodični prijatelji.

TUGA NE PRESTAJE Održan godišnji parastos Ražnatoviću

Foto: ATA Images

 

Svetlana Ceca Ražnatović, sin Veljko i ćerka Anastasija došli su na groblje u prepodnevnim časovima i položili veliki venac napravljen od belih ruža na grob svog supruga i oca. Uprkos godinama koje su prošle, na njihovim licima i dalje se vidi tuga zbog gubitka voljenog partnera i oca koji je Veljku i Anastasiji uvek nedostajao. Nakon Cece stigla je i njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom, te su zapalili sveće i ćutke bez davanja bilo kakvih izjava ispoštovali tradicionalne običaje.

TUGA NE PRESTAJE Održan godišnji parastos Ražnatoviću

Foto: ATA Images

 

Pomen Ražnatoviću održao je episkop Stefan Šarić, vikar patrijarha Porfirija i Cecin duhovnik. Kao i svake godine, na groblje su došli najbliži prijatelji najveće balkanske zvezde, kao i oni koji su se nekad družili s Arkanom.

TUGA NE PRESTAJE Održan godišnji parastos Ražnatoviću

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan je pre 23 godine 15. januara ubijen u tadašnjem prestoničkom  hotelu „Interkontinental“. Ceca je sa nepunih 27 godina ostala udovica i samohrana majka dvoje dece. Iz javnosti se apsolutno povukla na godinu dana, a potom je objavila čuveni album „Decenija“, čiji je uspeh krunisan velikim solističkim koncertom na stadionu Marakana, što je bila jedna od najvećih želja njenog pokojnog supruga.

Upoznao ih Oliver Mandić

Svetlana je jednom prilikom ispričala da je prvi put videla Željkovu sliku u jednom magazinu, te da je tada već poželela da se uda za njega jer je bila sigurna da je „ugledala čoveka svog života“. Želja da ga upozna joj se i ostvarila uz pomoć jednog kolege.

- Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila. U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled... Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun - izjavila je pevačica jednom prilikom o svom suprugu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading