TONČI MI JE NAJVEĆA KAZNA U ŽIVOTU Petar Grašo u emisiji "Milizam" otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Huljićem (VIDEO)
Foto: Nikola Todorović

Regionalna muška kantautorska zvezda Petar Grašo (46) posetio je Beograd u susret svom solističkom koncertu 11.11.2022. u Štark areni, a u emisiji „Milizam“ poznati Splićanin govorio je o sebi, svojoj karijeri dugoj 25 godina, ali i o porodici koju je osnovao ove godine.

Grašo je bez ustezanja prokomentarisao odnos sa svojim tastom Tončijem Huljićem i naglasio da život s njim otkako su postali familija nije nimalo lak.

TONČI MI JE NAJVEĆA KAZNA U ŽIVOTU Petar Grašo u emisiji

Foto: Nikola Todorović

 

- Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano - počinje Petar uz smeh, i dodaje:

- Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvek bili kao druga porodica, a ljubav koja je došla sa Hanom, njihovom ćerkom, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično razumemo i mnogo se šalimo, a kada bi se snimio naš porodični ručak, to bi bio jedan odličan sitkom - kaže pevač.

TONČI MI JE NAJVEĆA KAZNA U ŽIVOTU Petar Grašo u emisiji

Alo

 

Poznati pevač opisao je i dan svog venčanja i napomenuvši da ga je iznenadilo toliko interesovanje medija u Hrvatskoj i regionu, a smatra da je to posledica što nikada u prvi plan nije iznosio detalje iz svog privatnog života.

- Hana i ja smo imali romantičnu ideju da prošetamo po gradu, od naše kuće do te male crkve, jer u februaru nema ljudi. Hteli smo da kupimo sladoled i peške odemo na venčanje. Međutim, došli smo sa dva crna kombija, a imali smo i obezbeđenje. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka je rekla da smo Hana i ja vratili paparace u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život - objasnio je Grašo i opisao dan svoje svadbe:

TONČI MI JE NAJVEĆA KAZNA U ŽIVOTU Petar Grašo u emisiji

Foto: Printscreen/instagram

 

- Venčanje je bilo druženje s prijateljima, jedna zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj venčani kum. To je moja filozofija života. Ja mogu sebi priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da mi imamo najveću tortu, ali mi smo želeli da imamo najukusniju. Takav i život treba da bude, spolja skroman, a iznutra prepun različitih dobrih ukusa - objasnio je Grašo voditelju Miliju Čoliću.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Samo tri albuma za 25 godina

Petar Grašo uspeo je da se održi na muzičkoj sceni 25 godina, uprkos činjenici da je objavio samo tri studijska albuma.

- Kvalitet je uvek važniji od kvantiteta. Nisam ja to planirao, ali sam muziku radio u meri u kojoj sam smatrao da mogu dati najviše od sebe. Imam tri albuma, ali od 2014. do 2022. godine imam sedam singlova i svi su bili broj jedan po slušanosti - rekao je kantautor.

Nisam shvatio da sam zvezda

Iako sebe ne doživljava kao zvezdu, Grašo kaže da razume zbog čega ga publika tako percepira.

- Nisam još shvatio da sam zvezda, ali muškarac u šou-biznisu mora biti svoj i autentičan. Živimo u veremenu fejka. Imaš male grudi, ali na Instagramu imaš velike grudi, imaš uska ramena, a na fotografiji široka. Kada si na bini i kada pogledaš publiku u oči, onda nema laži -objasnio je Grašo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading