NAŽALOST, VIŠE NE MISLIM DA JE ŽIVA Potraga za Marijanom iz Velikog brata traje četiri meseca, sestra otkrila nove detalje
Printscreen

Marijana Seifert (38), pobednica Velikog brata 2011. godine, nestala je 27. aprila, a njen je nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njen suprug Karlo.

Policija gotovo četiri meseca traga za Marijanom Seifert koja je iz svog doma u Zagrebu nestala.

Iako su područje oko Mosta mladosti pretražili i pripadnici HGSS i ronioci policija je, koristeći priliku zbog niskog vodostaja Save, odlučila da unapredi potragu i ponovo pretraži područje oko Mosta mladosti i nizvodno.

NAŽALOST, VIŠE NE MISLIM DA JE ŽIVA Potraga za Marijanom iz Velikog brata traje četiri meseca, sestra otkrila nove detalje

Printscreen

 

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević početkom meseca za Slobodnu Dalmaciju.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo više smo u šoku. Jednostavno puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome.

ZORJA JE SVANULA Zorica Pajić u emisiji Milizam otkrila detalje s početka karijere (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading