ZORJA JE SVANULA Zorica Pajić u emisiji Milizam otkrila detalje s početka karijere (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Mlada pevačica Zorica Pajić, koja se širokoj publici predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ pod umetničkim imenom Zorja, na snimanje emisije „Milizam“ u restoran „Patrik“ došla je u 9.45 ujutru, kako bi na vreme stigla u svoju školu pevanja u kojoj drži časove. Nasmejana i dobro raspoložena Zorja je priznala da ovog leta kuburi s malim viškom kilograma, da traži novi prostor za svoju školu i studio, pa se fokusirala na pitanja voditelja koja su se ticala nje i njene karijere koja traje nešto više od godinu dana.

- Za ovih godinu dana otkako se završilo takmičenje uradila sam dovoljno. Snimila sam pet pesama i pojavila se na dva festivala i to smatram uspehom. Svesna sam da moja karijera ide sporije, ali to je zbog moje velike želje da pevam ono što sama komponujem i napišem - počinje mlada zvezda Granda, i dodaje da joj karijeru od samog početka usporava i sabotiranje koje je u velikoj meri osetila na svojoj koži.

Pročitajte još: Da li prepoznajete LEGENDARNU pevačicu sa fotografije? Region je OBOŽAVA, kraljica je SEVDAHA, a u SEDMOJ deceniji izgleda lepo i negovano

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislim da sabotiranje postoji u svakoj profesiji, a posebno kada se bavite javnim poslom ili pevanjem. Sigurno neću imenovati ljude koji su direktno negativno radili protiv mene, ali postojale su mnoge situacije. Osetila sam ja to i od starijih koleginica, ali najviše tokom takmičenja „Zvezde Granda“ od drugih učesnika. Prilazili su mi i govorili da sam hladna i nadmena. U početku mi je to smetalo i brinula sam, ali sada sam se navikla na to. Plašili su me se, a mislim da je to negde i dobro. Sabotažu sam osetila tako što su me uskraćivali za jako važne informacije koje su se ticale takmičenja. Sva sreća je da sam tada imala Milija kao mentora, pa sam bila u toku šta i kako treba uraditi - objašnjava Pajićeva.

Dopadaju mi se Edita, Sara Jo i Prija  

Zorja je objasnila da sluša sve muzičke žanrove, da na svom repertoaru ima oko 500 pesama, ali je i navela mlade pevačice koje joj se izuzetno dopadaju i čije bi neke osobine volela da ima.

- Dopada mi se Edita i volela bih da posedujem njen talenat za pisanje tekstova. Sara Jo mi je takođe fenomenalna. Volela bih da posedujem njenu posvećenost karijeri, a jako mi se dopadaju i njene pesme. Aleksandra Prijović je sjajna pevačica, ima odlične pesme i kad god je slušam osećam se počastvovano - rekla je pevačica.

Želim da trajem kao Bekuta i Đurišićeva

Iako je Pajićeva na početku karijere i svesna da još mnogo mora da uči i radi, navela je i dve dame čije je karijere inspirišu.

- Volela bih da trajem kao Ana Bekuta i Snežana Đurišić i da imam tako ozbiljne karijere - kratko je objasnila Zorja.

TUGA U DOMU VODITELJA Nemanja podelio tužne vesti: Zašto mi neko nije rekao!

Komentari (0)

Loading