PEVAČICA SAM, NE RIJALITI ZVEZDA Zorica Marković za Alo! nakon spekulacija da je doživela sunovrat karijere (VIDEO)
Kurir televizija

Zorica Marković dobila je nagradu za životno delo na muzičkom festivalu „Vrnjačka noć“ i posebno se obradovala tom priznanju, a potom otkrila da joj je drago kada podseti javnost da je pevačica iako već godinama učestvuje u rijaliti programima.  

- Dobila sam ovu nagradu zasluženo, ma koliko da to zvuči prepotentno. Mogu da pevam, da sviram bubnjeve, da vodim ugostiteljski objekat, mogu i da idem u rijaliti da se družim sa marsovcima, ali ja sam pevač narodne muzike koji iza sebe ima mnogobrojna muzička priznanja i može sebi da dopusti da se bavi čime god poželi - bila je iskrena pevačica, kojoj nedostaje period kada je gradila karijeru.  

- Nedostaje mi zlatno vreme estrade, period kada smo počinjali i gradili karijere na kvalitetnim narodnim pesmama. Zorica Brunclik me je koncertom koji je nedavno održala na Tašmajdanu podsetila koliko je to doba bilo pravo i kvalitetno za nas pevače. Takvi koncerti koji vrate narodnu muziku u našu prestonicu su kruna svega što smo decenijama radili i žao mi je što ih nema više - zaključila je Markovićeva za Alo!.

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ Poznati slikar je 20 godina mlađi od glumice, a evo i na kojoj lokaciji se tajno viđaju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading