Nikolina Pišek
Foto: Alo/Nedeljko Kiš/Alo!

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, otkrio je pre dva dana šokantne detalje o snajki Nikolini Pišek, za koju tvrdi da joj je samo bitan novac, a ona, po svemu sudeći, više ne želi da ćuti o porodičnim odnosima, te ne prestaje da iznosi mnoštvo privatnih detalja u javnost.

- Ne bih želela da se spuštam na njegov nivo. To nije moj diskurs. Naprosto se sramim umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan - kazala je bila Nikolina, a sad je otkrila da je prošla kroz pakao zbog Vidojeve porodice.

MIŠA GROF I VIDOJE NISU RAZGOVARALI ŠEST GODINA Nikolina Pišek nastavlja da raskrinkava porodicu pokojnog supruga nakon što je svekar udario na nju

E stock

 

- Porodica mog supruga Vidoja me šikanira punih 10 godina - otkrila je hrvatska voditeljka, dok se, kako 24sata.hr navodi, prijateljima poverila da njen muž i njegov otac Miša Grof nisu razgovarali čak šest godina.

Podsetimo, Nikolina Pišek nedavno je ponovo boravila u Beogradu, u koji je došla zbog  40-dnevnog pomena pokojnom mužu Vidoju Ristoviću, ali umesto da dostojanstveno odboluje supruga, hrvatska voditeljka suočila se sa teškim optužbama svekra Viktora Ristovića.

ON JE SUPER MOMAK Ceca oduševljena Anastasijin novim dečkom, pevačica progovorila i o ćerkinom preseljenju u Španiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading