MIŠA HOĆE DA NAS OSTAVI BEZ IČEGA Nikolina Pišek odgovorila na optužbe svekra da mu je tražila novac nakon sahrane, rat se nastavlja
Foto: ALO/Nedeljko Kiš

Nikolina Pišek nedavno je ponovo boravila u Beogradu, u koji je došla zbog  40-dnevnog pomena pokojnom mužu Vidoju Ristoviću, ali umesto da dostojanstveno odboluje supruga, hrvatska voditeljka suočila se sa teškim optužbama svekra Viktora Ristovića.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o Nebojši Glogovcu: Evo zašto je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović

MIŠA HOĆE DA NAS OSTAVI BEZ IČEGA Nikolina Pišek odgovorila na optužbe svekra da mu je tražila novac nakon sahrane, rat se nastavlja

Foto: ALO/Nedeljko Kiš

 

Otac njenog pokojnog supruga je podigao prašinu u javnosti kada je izneo tvrdnju da je Nikolina samo nekoliko dana od Vidojeve smrti tražila podelu imovine, i tako je okarakterisao kao pohlepnu ženu koju jedino interesuje novac.

U izjavi za Alo!, Vidojeva supruga je negirala da je tražila novac od svog svekra i istakla je da je jedino zahtevala ostvarenje zakonskih naslednih prava, koja pripadaju njoj i njenoj ćerki Uni.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miše Grofa, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koja moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri, nažalost, grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - navela je Nikolina za Alo!, i dodala da njen svekar ne može da joj uskrati pravo koje joj pripada.

MIŠA HOĆE DA NAS OSTAVI BEZ IČEGA Nikolina Pišek odgovorila na optužbe svekra da mu je tražila novac nakon sahrane, rat se nastavlja

Foto: ATA Images

 

Osim toga, Nikolina je otkrila da se Ristović nikada nije preterano interesovao za svoju unuku Unu, pa ni u prvim danima kada je devojčica izgubila oca.

- Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko lekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao - rekla je Nikolina za Alo!

Takođe, Nikolina se oglasila i na Instagramu gde je opisala kako se trenutno oseća povodom svega.

- Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put - napisala je Nikolina.

MIŠA HOĆE DA NAS OSTAVI BEZ IČEGA Nikolina Pišek odgovorila na optužbe svekra da mu je tražila novac nakon sahrane, rat se nastavlja

Nedeljko Kiš/Alo!

 

 Grof: Nikolinu zanima samo novac

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića, nedavno je optužio svoju snaju da je interesuje samo novac i da namerava da proda umetničku kolekciju koja je ostala iza njegovog sina.

- Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se završi kuća na kojoj su radili. To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je isto bio kolekcionar i ja sam to radio celog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primenjene umetnosti - rekao je Grof.

PLAČEM, A NE ZNAM ZAŠTO PLAČEM Suzana Mančić iznela detalj iz prošlosti, a evo ko je doveo do suza

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

24.06.2022 09:58

Ocigledan brak iz koristi. Neka proda onu kucu u Zagrebu sto vredi vise od 800 000 i eva i to je to. Drugo, kakav su brak imali ocigledno je cesto isao kod maserki a ona cesto u Zagrebu kod masera.