KAKVO BUĐENJE Čuveni pevač zapevao Milici Todorović pod prozorom, a evo šta se dogodilo nakon toga (FOTO)
ATA Images

Milica Todorović je protekle večeri imala nastup sa kolegama iz regiona, a odmah potom uputila se u svoj smeštaj na spavanje. Međutim, nije ni slutila kakvo će buđenje dobiti.

Na njeno, ali i iznenađenje mnogih, čuveni pevač Goran Karan pokušavao je da probudi Milicu, pa je čak i zapevao, što je sve zabeleženo, pa je pevačica to objavila i na svom nalogu na Instagramu.

KAKVO BUĐENJE Čuveni pevač zapevao Milici Todorović pod prozorom, a evo šta se dogodilo nakon toga (FOTO)

Alo

 

- Milici treba napisati pesmu 'Dođi kakva jesi' - rekao je pevač dok je stajao kraj njenog prozora, pokušavajući da je probudi.

Pročitajte još: Dijagnostikovan joj je AUTIZAM i borila se sa ZAVISNOŠĆU: Iz ponora pakla se uspešno IZVUKLA, a evo koliko MILIONA danas ima Vupi Goldberg!

- Čuje ona, samo se pravi da ne čuje. Nema veze što si sinoć pevala do kasno, samo dođi i sestru povedi, vidimo se dole. Kafu će skuvati naša draga kamermanka - poručio je Karan i nastavio: 

- Vani je sunce, a ti si zaspala! - dodao je pevač.

Kako ni njegove nežne reči nisu uspele da je probude, pevač se približio prozoru i zapevao Milici, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa.

Ipak, kada se lepo odmorila od nastupa, pevačica je konačno sišla dole gde ju je čekao Goran, pa su zajedničkim snagama zapevali hit "Ostani". 

OVO JE MALO KO ZNAO Seka Aleksić ima stariju sestru, poznata je ličnost, a od njene lepote zastaje dah

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading