OVO JE MALO KO ZNAO Seka Aleksić ima stariju sestru, poznata je ličnost, a od njene lepote zastaje dah (FOTO)
Alo promo

Malo ko zna da pevačica Seka Aleksić ima stariju sestru, koja je takođe javna ličnost.

Naime, Sestra Seke Aleksić zove se Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni gde radi kao pevačica.

Ajsela rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad ona nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo.

Pročitajte još: Nećete verovati s kim se BRENA ludo provodila u Zagrebu: Zbog njihove zajedničke fotografije društvene mreže su se ZAPALILE

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvezda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Sekina sestra ipak ne potencira srodstvo sa našom folk zvezdom, ali ljudi često ne mogu da veruju kada za to saznaju. Da li u tome potpomaže njihova fizička sličnost ili nedostatak iste, procenite sami, ali pored istog zanimanja koje su odabrale mnogi se slažu da su i druge zajedničke osobine Ajsele i Seke neporecive.

KRALJEVI BAKŠISA Ovo su poznate ličnosti koje za veče zarade stanove, automobile i hiljade evra, zavrteće vam se u glavi od cifara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading