NEŠTO SE TAJI, MOŽDA JE OTROVAN Prvo obraćanje oca Vidoja Ristovića, Miša Grof šokirao izjavom i obelodanio potpuno nove detalje o smrti sina (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Prošlo je 40 dana od smrti istoričara Vidoja Ristovića, njegovi najbliži okupili su se na Novom groblju, a među prvima su stigli Nikolina, njegov otac i majka, a Miša Grof je odlučio da progovori za medije.

Naime, dosta se spekulisalo šta se to dešavalo u noći Ristovićeve smrti i šta se dešava sa nalazima obdukcije, a njegov otac je sada odlučio da se oglasi i otkrije nove detalje, kao i na šta to sumnja.

Ništa nisam dobio, nikakve izveštaje. Ni od policije ni od obdukcije. Verovatno se nešto taji, moža je otrovan. Svi imaju informacije, a nas niko obavestio nije. Nisu mogli da nađu ljude koji su izvršili obdukciju. Možda se nikada neće rešiti. On nije imao probleme sa srcem. Ta dama mi je rekla da je on popio čašicu votke. Bio sam u stanu kod nje. Sve mi je to vrlo sumnjivo - rekao je Miša vrlo potresen na pomenu svog sina.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

POZLILO MAJCI VIDOJA RISTOVIĆA Drama na Novom groblju, odmah pritrčali da joj ukažu pomoć

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Znaju oni odlicno

16.06.2022 19:14

Gadjaju bre uz srce iz satelita ili mobilnih mreza. Izazivaju infarkt, mozdane udare, sve vestacki. Moze elektromagnetski, mikrotalasima, ultrazvukom...To niko ne moze da dokaze, zato to i rade. Trovanje je, Boze me oprosti, "zastarelo". Zamalo slicna zrtva.