POZLILO MAJCI VIDOJA RISTOVIĆA Drama na Novom groblju, odmah pritrčali da joj ukažu pomoć (FOTO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Danas se održava na Novom groblju pomen Vidoju Ristoviću, a brojni prijatelji, kao i porodica, okupili su se da odaju počast preminulom istoričaru umetnosti.

Naime, među prvima je stigla supruga Nikolina Pišek zajedno sa njegovom bivšom ženom Lanom, a njima su društvo pravile ćerke Una Sofija i Matea.  Nikolina se sve vreme nije pomerala od groba, dok je jecala na sav glas.

Vidojevoj majci Nataliji se slošilo na pomenu sina, te je morala odmah da sedne. U pomoć joj je pritrčala odmah Vidojeva prva žena Lana.

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

POTRESNE SCENE NA NOVOM GROBLJU Udovica Vidoja Ristovića grca u suzama iznad groba i moli ga za oproštaj, Nikolina potpuno slomljena od tuge

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading