ZARAĐUJE 3.000 EVRA DNEVNO Brega ima nekretnine od 35 miliona evra, a evo otkud mu toliki prihodi
Printscreen

Kako domaći mediji saznaju, Goran Bregović nedavno se vratio u svet filma, a njegova kuća na Senjaku, kako kažu, jedna je od najtraženijih lokacija za snimanje domaćih projekata. 

Brega od ovog posla zarađuje ogromnu svotu  novca, pa tako jedan dan u  njegovoj vili košta između 1.000 i 3.000 evra. Uskoro će publika lepo zdanje u Tolstojevoj ulici navodno imati priliku da gleda u nastavku serije "Državni službenik", kao kuću u Istanbulu koja pripada jednom od novih junaka priče.

- Nema s Bregom cenkanja, cena je fiksna, nikome ne daje popust i to se zna. Za neke žurke i svadbe cena ide i do 3.000 evra - otkriva izvor za medje.

ZARAĐUJE 3.000 EVRA DNEVNO Brega ima nekretnine od 35 miliona evra, a evo otkud mu toliki prihodi

Printscreen

 

Brega, kako su ranije pisali mediji, u svom posedu ima više od 30 kuća, vila, stanova i garsonjera u vrednosti koja prelazi 35 miliona evra. Svaka njegova nekretnina procenjena je na barem milion evra. Na Jahorini ima stan od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion evra, zatim vile u Parizu, Istanbulu i drugim gradovima.

Bregović je i sam jednom prilikom priznao zbog čega je opterećen time da ima što više stanova, kuća i poslovnih prostora.

- Celog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Pre rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam decu, pa isti taj strah imam i za njih - ispričao je on tada.

PAKUJE KOFERE I NAPUŠTA SRBIJU Poznata pevačica presekla, odluka je definitivna

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

07.05.2022 15:10

To je sirotinja, koja kupuje iz straha. Jadni siroti covece.