NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Ovako je Severina izgledala pre 33 godine, a evo sa kojom pevačicom su je mešali (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Severina Vučković nedavno je proslavila svoj 50. rođendan. Prijatelji i kolege su se odazvali njenom pozivu i svojim prisustvom uveličali gala slavlje koje je priredila povodom divnog dana.

Ono što malo ko zna jeste da je već sa 17 godina počela da peva, a na društvenoj mreži Instagram isplivao je snimak jednog od njenih prvih nastupa. Oni koji su i zaboravili kako je pevačica izgledala, ovo je idealna prilika da se podsete snimka koji je nastao pre 33 godine.

NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI Ovako je Severina izgledala pre 33 godine, a evo sa kojom pevačicom su je mešali (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

I te kako je primetno da je pevačica tada koristila mnogo manje šminke nego danas, imala je šiške i kraću crnu kosu. Pratila je sve modne trendove, ali kao i sve njene kolege, danas je promenila svoj stil oblačenja i nosi se drugačije nego ranije. 

Pročitajte još: Dženifer Aniston godinama se borila sa nesanicom: Sada je otkrila trikove koji su joj pomogli da se NASPAVA!

Neki od obožavatelja je u prvi mah nisu ni prepoznali, pa su je upoređivali sa Draganom Mirković zbog frizure i načina na koji je energiju prezentovala publici. 

PEVAČICA NAPRAVILA HAOS Nataši Bekvalac ćerka rekla da je debela, ona pobesnela, pa joj žestoko odbrusila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading