RAZVOD BRAKA ZBOG PARA Otkrivena cifra zbog koje je Severina šutnula Kebinog sina
Printscreen

Brak Severine Vučković, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, sa 15 godina mlađim bivšim fudbalerom Igorom Kojićem (34) od prvog dana bio je pod lupom javnosti.

Njihov razvod posle pet godina braka sve je iznenadio, a sad je, kako pišu hrvatski mediji, otkriven i kada su počele njihove nesuglasice.

RAZVOD BRAKA ZBOG PARA Otkrivena cifra zbog koje je Severina šutnula Kebinog sina

Printscreen

 

Igora je Seve “pikirala” početkom 2015. nakon svojega koncerta u beogradskoj Areni. Upoznao ih je njen saradnik Edvin Softić, kojem je Kojić posle bacao uroke paleći mu crnu sveću pred vratima stana. Kad je Seve bacila oko na Igora, on je bio poznat kao sin folkera Dragana Kojića Kebe. Međutim, Seve se zaljubila u 15 godina mlađeg bivšega golmana. Na početku su krili vezu, a nekoliko meseci posle priznala je da se zaljubila. Verili su se posle nekoliko meseci, a venčali se tajno u septembru 2015. u istarskim Balama. Dva meseca posle usledela je megasvadba u Beogradu.

Sevi je tad na venčanje došlo 600 zvanica iz cele regije. Maja Šuput darovala joj je prase, koje je posle jednostavno nestalo. Navodno je završilo u Kebinoj Loznici, ali i tu mu se izgubio svaki trag. Oni su na svadbi od zvanica dobili 250.000 evra. Seve i Keba su se zbližili, pravili su ajvar, sarme, a folker je pevačicu hvalio kao najbolju snaju.

RAZVOD BRAKA ZBOG PARA Otkrivena cifra zbog koje je Severina šutnula Kebinog sina

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, zbog udaje za Srbina Seve se odrekla sestra Zdenka iz Tribunja. Napisala je pjevačici pismo u kojem se zgražavala zaključivši da “sestra sestru ne poznaje”. S Igorom je ponovila svadbu i u Africi. Sevina nova ljubavna idila trajala je nekoliko godina. Tad su počele prve javnosti poznate trzavice. Navodno je pevačica Igoru dala karticu s limitom od oko 13.000 evra, odnosno 1.500.000 dinara, što je Kojić potrošio.

RAZVOD BRAKA ZBOG PARA Otkrivena cifra zbog koje je Severina šutnula Kebinog sina

Foto: Printscreen/instagram

 

Srpski mediji pisali su da su se posvađali pred prodavnicom u Zagrebu. Da je Kojić imao njenu karticu, svedoče i prodavačice iz njenog kvarta koje su Igora zezale zbog toga, što je njemu smetalo pa je šutke izašao iz trgovine. Stvari između Seve i Igora kulminirale su pre dve godine tokom karantina u Beogradu, u kući Kojića na Bežanijskoj kosi, gde je Seve provela mesec dana sa svekrom i svekrvom. Prvo je glumila domaćicu i čistila kuću Kojićevih, čime se javno hvalila, ali ubrzo su počeli problemi, nakon čega brak Seve i Igora više nije bio isti. Kako su pisali srpski mediji, Seve je navalila da Kojići obnove bazen da bi se mogla slikati za društvene mreže, što se Kebi nije svidelo.

RAZVOD BRAKA ZBOG PARA Otkrivena cifra zbog koje je Severina šutnula Kebinog sina

Foto: Alo/ilustracija

 

Navodno su se svi posvađali, a kako smo tada pisalo, komšije su se žalile da su iz kuće odzvanjali povišeni glasovi. Navodno je Seve čak u afektu nasrnula na svekra. Pevačica je izjurila iz kuće i sela u svoj auto da se vrati u Zagreb, kad ju je policija zatekla kako krši policijski čas. Nakon što se vratila u Zagreb, Igora su komšije retko viđeli. Uočen je pre godinu dana kako seli stvari iz penthausa na zagrebačkom Kozjaku. Sevin tim tad je to demantova, ali nekoliko meseci posle pevačica je priznala da se ipak razvela od bivšeg golmanaIgor je nakon razvoda nestao iz javnog života, posvetio se veri i obilazio manastire, gde je tražio duhovni mir. Seve se bacila na snimanje novog albuma.

Pročitajte još: Kebina ĆERKA promenila LIČNI OPIS: Nataša Kojić Taša NE LIČI na sebe iz mlađih dana, imala je NEKOLIKO operacija?

 

Pomirila se s većinom saradnika, pre svega s Tomicom Petrovićem, kojeg je Kojić, dok su bili u braku, izgurao iz igre jer je smatrao da je menadžer uzimao prevelik deo zarade, a postala je jako bliska i sa deset godina mlađim beogradskim producentom Filipom Miletićem.

ŽALI SE NA OCA, PIŠE DA IMA OPERACIJE I DA MU MAJKA BOLUJE OD RAKA Sina Zlate Petrović i Peje sloupotrebili, on otkrio istinu o čemu se radi

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading