FOTOGRAFIJA PEVAČICE KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ KOMENTARA Ivana Nikolić je nekada imala totalno drugačiji izgled, nećete je prepoznati (FOTO)
Printscreen

Odavno je poznato da je Ivana Nikolić iz grupe Hurikejn uradila dosta estetskih zahvata da liči na barbiku, ali sa nosem je totalno preterala.

Trend operacija noseva kod javnih ličnosti je uzeo maha, te se i pevačica podvrgla istom i blago rečeno deformisala i promenila lični opis.

FOTOGRAFIJA PEVAČICE KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ KOMENTARA Ivana Nikolić je nekada imala totalno drugačiji izgled, nećete je prepoznati (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Slika Ivane Hurikejn " pre i posle" koja je odjeknula na društvenim mrežama je izazvala salvu komentara, a ovo su samo neki od njih

- Ne znam koji debil izmisli ovaj "patent - kokica nos" ali sve ga imaju, ja bih tužila hirurga da me ovako iskasapi, nemam ništa protiv operacija niti protiv ove devojke (lepa je svakako), ali je jezivo kakvi sve nesposobnjakovići daju sebi za pravo da "ulepšavaju" ljude- glasio je jedan od komentara pratilaca.

- Kakav je ovo nos na drugoj slici, iz star wars-a? - bio je još jedan komentar.

Pročitajte još:"SMRŠALA SAM, a onda mi se pojavio STOMAK": Britni Spirs je TRUDNA, svoj NAJVEĆI STRAH nijednoj ženi ne bi poželela

 

ŽELIM DA PORUČIM JEDNO VELIKO, BRIGA ME Takmičarka 'Zvezda Granda' prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading