ŽELIM DA IMAM VELIKO VENČANJE Ivana Nikolić otvorila dušu o majčinstvu: Stalno mi iskaču neke bebe
Foto: Printscreen/instagram

Ivana Nikolić, članica grupe "Hurricane", krije svoj privatni život kao zmija noge, ali je bila nadahnuta kada je u pitanju tema venčanja, a pogotovo majčinstva.

Razmišljala sam o venčanju dok sam bila mlađa. Ali otkako sam se posvetila karijeri, sve manje mislim na to. Volim i decu i brak, zajednički život, da se emotivno ulažem u odnos s partnerom. Verovatno ću uskoro početi da razmišljam i o tome, ne zbog partnera nego zbog mojih godina - rekla je pevašica, pa dodala.

ŽELIM DA IMAM VELIKO VENČANJE Ivana Nikolić otvorila dušu o majčinstvu: Stalno mi iskaču neke bebe

Foto: Printscreen/instagram

 

 
Pročitajte još: Ko je snajka Dejvida i Viktorije Bekam: Njeno porodično BOGATSTVO je neprocenjivo, a venčanica je bila pravo UMETNIČKO DELO

 

- Želja mi je daimam veliko venčanje, sa puno zvanica, mnogo kolega i muzičara. Volela bih i te kako das jednog dana ostvarim kao majka. Svako ko me poznaje zna da kad vidim dete na ulici moram da stanem, da se nasemejem i prokomentarišem nešto. To baš izaziva radost u meni. Možda čak i preterujem u tome pa mi i na instagramu konstatno iskaču neke bebe. Svemir mi očito pokazuje neki put - rekla je Ivana.

NISU ME POGODILI KOMENTARI ŽIRIJA Zvezda Granda nakon brutalnih prozivki na račun izgleda otkirla kako se zapravo oseća 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading