MMA BORAC JAVNO OTKRIO DA BI IZNABADAO JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka mu odmah odgovorila bez dlake na jeziku: Čekam te slabiću!
Printscreen

Crnogorac Vaso Bakočević, MMA borac, u jednoj emisiji je rekao da bi Jovanu Jeremić najradije iznabadao.

Naime, on je dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, ali onako sa uličnim stilom, na šta je on odgovorio:

- Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna - rekao je on, a Jovana mu je odmah odgovorila:

MMA BORAC JAVNO OTKRIO DA BI IZNABADAO JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka mu odmah odgovorila bez dlake na jeziku: Čekam te slabiću!

Foto: Printscreen/instagram

 

Preporučujemo: Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

- Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremic. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno zenu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kg, srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće! - rekla je Jovana.

UTEGNUTA U HELANKE I PREZNOJENA! Aleksandra Prijović nikad izazovnija, vežba sa trenerom, a evo kako Filip reaguje na to

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Zotan

07.04.2022 10:34

Da li.ima normalan gledalac kome ova Seljancuca iz Ljiga nije odvratna i iritantna. Umislila da je velika zvezda sa kratkim.nogama .pogledajte joj duzinu nogu od kolena do.lista. ko bi.mogao alapacu da izdrzi 24 casa. onakvu a mutavu

YOLI

07.04.2022 11:14

Iritantna si i sama si kriva sto te narod mrzi!

Miro

07.04.2022 11:22

Osobe kao Jovana Jeremić ne obožavam čak je napadno iritantna, ali ovaj put je u pravu što se tiče da niko nikoga ne može maltretirati-iznabadati, ali ona opet na svoj način čini odbranu izuzetno iritantno. Mnogo je lepše biti umeren i normalan od iritantne popularnosti.

biki

08.04.2022 10:43

@Miro - a sto ona nas maltretira i siluje na svakom koraku. ova izlazi iz frizidera tv rerne znaci nek oladi malo. treba je tuziti za sva prozivanja normalnih ljudi. tanja savic treba da je tuzi jer je izjavila da je ova nakaradna,nju sahranila

Aleksandar

08.04.2022 20:15

@Miro - Mislim da ovo nije imalo bukvalno znacenje tacnije ni pod kojim uslovima vaso ne bi stvarno udario nju. On je samo na svoj nacin rekao sta o njoj misli.

Lik koji hoće da bije Jovanu

07.04.2022 18:10

Nisi jedini Vasoo