TO SU I VODITELJKE I ZAŠTIĆENE SU! Jovana Jeremić spremna javno da raskrinka sve o elitnoj prostituciji, a oni su najviše na udaru!
Printscreen

Poslednjih dana veoma je aktuelna tema elitne prostitucije zbog hapšenja makroa i pojedinih žena iz javnog života koje su navodno pružale intimne usluge i za noć zarađivale i do čak 5.000 evra, a voditeljka Jovana Jeremić komentarisala je ta dešavanja.

Naime, Jovana ističe da mora da se otkrije ko su žene koje se bave prostitucijom.

- Mora da se otkrije ko su elitne prostitutke, jer se one pod parolom nekog zanimanja bave najstarijim zanatom na svetu. Nemam ništa protiv prostitucije, neka se odmah legalizuje, neka postoji, ali to je prostitutka - kaže ona i dodaje:

TO SU I VODITELJKE I ZAŠTIĆENE SU! Jovana Jeremić spremna javno da raskrinka sve o elitnoj prostituciji, a oni su najviše na udaru!

Printscreen

 

- Ne želim da se priča samo o rijaliti zvezdama, želim da se otvori pitanje elitnih prostitutki i u voditeljstvu, novinarstvu, politici... Neke žene koje rade taj posao, zaštićene su. Nisu najgore samo devojke koje su u rijalitiju - ističe ona.

Kako je istakla temu elitne prostitucije i sama je pokrenula pre dve godine, jer je to njena "uloga u društvu" da pokreće stvari koji drugi ne žele.

- Ja sam tu aferu pokrenula pre dve i po godine, to je prva afera koju sam pokrenula, pa je Tanja Savić došla kao druga... To je moja uloga u društvu, da pokrećem stvari koje drugi ne žele, jer ja ne želim da budem u tom košu. Uložila sam svoje zdravlje, čast i ugled da bih bila ovde gde jesam, na Pink su me doveli rezultati i ne želim da budem u takvom košu. Ja sam patila dugo godina zbog takvih nekih, koje su na taj način napredovale, preko kreveta - rekla je voditeljka.

NE UME DA SE JAVI, SAMO PROJURI! Komšije Teodore Džehverović ogorčene na njeno ponašanje, evo detalja koje javnost ne vidi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading