ONA SE SVOG OCA STIDI! Nakon oglašavanja Kajinog muža povodom skandala koji je uzdrmao javnost, ni pevačica nije štedela reči! (FOTO)
Alo.rs

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, za domaće medije oglasio se i bivši muž pomenute pevačice, Nikola Dragojlović, koji je rekao kako su Kaja i Banjac njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On je rekao i da nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Kaja Ostojić oglasila se na svom Instagram profilu povodom reči bivšeg muža, za koga nije imala ništa dobro da kaže.

ONA SE SVOG OCA STIDI! Nakon oglašavanja Kajinog muža povodom skandala koji je uzdrmao javnost, ni pevačica nije štedela reči! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- U prilog izjavama ovih nekih prikaza iz moje ružne prošlosti (veoma mladih i nezrelih godina), najbolje govori činjenica da njegovo dete, koje je "kukavički kršteno iza njegovih leđa", sa njim ne razgovara i drži ga na "blok-u". Sva zla koja je on naneo meni i mom detetu ne bi stala u ovaj tekst, neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sad postarati da se obratim tužilaštvu i za to i za šta god mogu. Čovek koji je osuđivani narko diler, čovek koji je proveo 15 godina života u zatvoru, koji se nikada nije brinuo o svom detetu, iako ja to nikad nisam branila, čovek koji je fizički nasilnik i samo je pitanje dana kada će i zbog toga biti iza rešetaka, priča i morališe, uzima u usta hrišćanstvo koga i te kako nije dostojan - napisala je Kaja na svom Instagramu i dodala:

ONA SE SVOG OCA STIDI! Nakon oglašavanja Kajinog muža povodom skandala koji je uzdrmao javnost, ni pevačica nije štedela reči! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja ovde uopšte nisam bitna. Ono što je bitno i tragično je bolesna mržnja koju dotični gaji prema meni, umesto da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez dana njegove pomoći, sada jedna divna devojka, ispravna, odrasla u Belgiji, aktivna na sportu i trenutno na studijama u Americi. I da, ona se svog oca stidi, kao i ja, i upravo zbog toga sam u jednom trenutku svog života želela da prekinem svaki kontakt sa njim - napisala je Kaja na pomenutoj društvenoj mreži.

Da podsetimo, bivši muž Kaje Ostojić, Nikola Dragojlović, ovako je prokomentarisao hapšenje Dušana Banjca za domaće medije.

- Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički - tvrdi on.

- Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu - poručuje Nikola.

 

 

Dragojlović je rekao i da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena:

- Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male "kurvinske" stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima - zaključio je on za Kurir.

ŠOK PROMENA BUGARSKOG PEVAČA! Svi ga pamte po transformacijama u ženu, ali to je prošlost: Ovo sam ja! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading