VAS DVE ZA 5.000 EVRA, PONESI I LISICE! Isplivala prepiska makroa sa vip prostitutkama!
Shutterstock

Nakon što je u medijima izašla vest da je uhvaćeno 29 osoba u velikoj akciji policije u Beogradu, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, sada su izašle i navodne prepiske makroa, među kojima je i Madam (35) s prostitutkama. Devojke su još navodno podvodili Duško Banjac i unuk folkera Ere Ojdanića, Nikola Anđelić.

Kako kažu izvori za domaće medije, J.J. Madam je organizovala grupnjake, ugovarala sastanke s klijentima, pravila orgije za one koji su imali da izdvoje od 1.000 do 5.000 evra, zavisno od usluge. Na spisku privedenih devojaka su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović i mnoge druge.

VAS DVE ZA 5.000 EVRA, PONESI I LISICE! Isplivala prepiska makroa sa vip prostitutkama!

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako dalje navode, Madam se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja s devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom. Kada bi ugovorila posao, Madam bi se odmah javila svojim devojkama, kojima u tim trenucima govori šta da obuku, gde da odu i koja im je tarifa za taj susret. Nakon saslušanja J.J Madam, koja je osumnjičena za posredovanje u prostituciji, određen je pritvor do 30 dana. Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama, bila je i rijaliti-učesnica i Plejbojeva zečica Martina Rajić.

Inače, u velikoj akciji policije organizatorima su oduzeti su laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, uključujući i cene usluga koje pružaju devojke. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo.

VAS DVE ZA 5.000 EVRA, PONESI I LISICE! Isplivala prepiska makroa sa vip prostitutkama!

Printscreen

 

Deo navodne prepiske makroa i prostituki, pročitajte ispod:

M: Dođi večeras, tražio je da budeš u halterima, tarifa 2.000 evra, kao i uvek.

P: Važi. Je l' rekao hoće one njegove bele haltere ili...

M: Ne znam, samo je tražio tebe i da dođeš da ga malo opustiš. Kaže, sve ona zna.

P: OK, vreme, mesto, sve isto.

M. Da, da.

Nešto kasnije, isti sagovornici

M: Draga, promena plana, sad me pita za trojku, rekla sam da ćeš povesti drugaricu. Znaš onu tvoju, onu malu, s kikicama... Tražiću mu za vas dve 5.000. Može da ponese i lisice, sredi to sve, javi joj da bude spremna. Nemoj da izmišlja nešto, cifra je top.

P: Pa je l' pristao na 5.000?

M: Pristaće, znaš koliko voli s tobom. Ako bude častio nešto, reci mu sledeći put masaža od vas dve gratis, da ga navučeš.

Biznismen B.B. (42), saslušan je zbog afere "VIP prostitucija". Na saslušanju u policiji, prema njihovim saznanjima, priznao je da poznaje Madam, te da je upoznao u svom restoranu. On je, međutim, negirao da mu je bilo ko, bilo kada nudio devojke za pare. Istakao je i da svoj telefon ponekad ostavlja sekretarici.

S druge strane, prema informacijama, policija poseduje veoma interesantnu njegovu prepisku, na čak 94 strane.

VISOKA OGRADA IH ČUVA OD POGLEDA! Ovako izgleda dom Ilde Šaulić na Bežanijskoj kosi, a evo šta nikome nije promaklo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading