POPULARNA BLOGERKA NA UDARU NAJGNUSNIJIH KOMENTARA! Na društvenim mrežama se šire uvrede na račun enterijera njenog kupatila: Dobijam klaustrofobični napad od ovoga!
Foto: Instagram/printscreen

Popularna srpska blogerka i jutjuberka Ena Luna je u sklopu svog serijala koji ima na najvećoj platformi za snimke, objavila svoj video u kome je pokazala novi izgled svog kupatila i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Dok se jednima dopadaju ekscentrični i originalni detalji, drugi ističu kako je Enino kupatilo oličenje kiča.

- Sediš na WC šolji i gledaš majmune. Predivno - napisala je jedna korisnica Tvitera uz skrinšot iz Eninog videa na kom blogerka pokazuje šarene tapete kojima je ukrasila kupatilo.

Ali to nije jedini "problematičan detalj" oko kog se vodi polemika na mrežama. Tu su i pozlaćene slavine od 900 evra, ali i dramatični radijator u obliku slova "E", simoblizujući njeno ime.

- Mislim da na ovu kvadraturu ne idu tamne pločice. Previše je svega. Trebala je, već kad ima para, da angažuje arhitektu koji bi to lepo skockao u skladu sa mogućnostima. Ovako, ona je želela samo da bude moderno, iako ne ide. Lepo je, samo je pretrpano, nabudženo a malo - bio je jedan od blažih komentara.

Bilo je i onih koji su na sva usta hvalili blogerku, a treća grupa se ozbiljno zabrinula "kako će na pozlaćenoj slavini da opere guzu svojoj šestomesečnoj bebi".

POSEDUJE VILU OD MILION EVRA! Folkerka Vera Matović na udaru komentara da se "kupa u bogatstvu", ona uzvratila ovako

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading