POSEDUJE VILU OD MILION EVRA! Folkerka Vera Matović na udaru komentara da se "kupa u bogatstvu", ona uzvratila ovako!
Printscreen/TV Pink

Pevačica Vera Matović poseduje nekretninu koja se procenjuje, kako pišu mediji, na više od milion evra.

Vera je nedavno izjavila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome.

- Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare - rekla je Vera za "Grand" nedavno, a onda nastavila o tome da joj je ovo neprijatna tema zbog koje nema mira i često pusti suze.

- Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga - upitala se pevačica tada.

POSEDUJE VILU OD MILION EVRA! Folkerka Vera Matović na udaru komentara da se

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Podsetimo, vila u kojoj živi Vera opremljena je stilskim nameštajem i nije tajna da ova pevačica poseduje neke od najskupljih umetničkih komada naših ali i svetski poznatih slikara.

PEVALI SU NA MOSTOVIMA, DOK SU OKO NJIH PADALE BOMBE! Poznati se prisećaju bombardovanja i jezivih scena kojima su prisustvovali

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goca

24.03.2022 19:39

Kupas se u bogastvu a da neces I ti nacionalnu penziju