VEČERAS JE ŽESTOK OKRŠAJ FAVORITA! Oni su glavni finalisti takmičenja za pesmu Evrovizije '22, a evo zašto se baš Lukasu smeši pobeda!
Printscreen

Večeras se održava finale takmičenja pesma za Evroviziju '22, na kojem Srbija bira predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Italiji.

Kao favoriti na "Pesmi za Evroviziju" izdvojili su se Aca Lukas, Konstrakta, Sara Jo, Anđelina, pa tako njima kladionice predviđaju visok plasman, a ko će odneti pobedu znaćemo večeras u završnici takmičenja, koja počinje u 21 čas na RTS-u.

Skandal koji je podigao veliku prašinu prvog dana takmičenja je žestoka provokacija Olivere Kovačević i Momčila Bajagića Bajage upućena Aci Lukasu, a kao neko ko je veoma dobro poznat na estradnom nebu zbog svog glasa i reputacije, Lukasu se predviđa pobeda na ovom takmičenju.

Finalno veče uveličati sledeći izvođači: Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva i Čegi i Braća bluz, Biber, Zorju, Lift, Acu Lukasa, Konstraktu, Ivonu, Angelinu, Mariju Mikić i Anu Stanić.

POGINULA JE NA TERENU RADEĆI NEPRIJAVLJENA! Slomljena ćerka pokojne Jasmine obelodanila nove užasne detalje o voditelju Žarku Laziću!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Megi

05.03.2022 11:57

Nadamo se da ce Sara Jo pobediti. Jedino njena pesma vredi!