MIRA ŠKORIĆ OBORILA MUŠKARCA NA POD! Isplivao šokantan snimak pevačice, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! (VIDEO)
Alo/ilustracija

Iako ne možemo često da je gledamo u emisijama zabavnog tipa, folk pevačica Mira Škorić (52) posle duže medijske pauze pristala je da s Milijem Čolićem popije kafu u prestoničkom restoranu „Kolo“ i razgovara o događajima koji su obeležili njenu 34 godine dugu karijeru i privatni život.

Iskrena i neposredna, Mira je i ovaj put bez dlake na jeziku govorila o svojim hitovima, razlozima zbog kojih izbegava javni život, budućim planovima, ali se dotakla i perioda kada joj je u životu bilo najteže.

Poznata po odlascima u streljanu, Mira je na spisak hobija dodala i treniranje brazilske džijudžice koja joj odlično ide.

Došlo je neko čudno vreme, ali volim sport i žao mi je što nisam rođena za balerinu. Sve više je devojaka koje viđam u borilačkom sportu i meni je to super. Prijaju mi takvi treninzi, volim džak, volim boks, ne volim klasičan trening nogica gore, nogica dole. Ovde izbacim negativnu energiju i odlično se osećam - kaže pevačica.

Celu emisiji u kojoj gostuje Mira Škorić pogledajte na kraju teksta.

ZAPALIO SE GROB ŠABANA ŠAULIĆA! Haos u Aleji zaslužnih građana, okupljeni pokušali da ugase požar, Sanela odmah reagovala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading