UZBUĐUJE ME I POMISAO DA DRŽIM PIŠTOLJ! Folk zvezda progovorila o najvećem strahu, pa šokirala izjavom
Foto: Alo/Printscreen

Mira Škorić decenijama ima svoje ime na estradi, a kada pomisle na nju, većini je asocijacija njen britak jezik.

Naime, pevačica je isticala kako se u jednom momentu osećala uplašeno za svoj život, a da je taj period bio devedesetih godina.

U to vreme, Mira je već bila zvezda i dosta nastupala po klubovima, a tu su obitavali "žestoki momci", a pucnjava i tuča bili su ne tako redak prizor, te je pevačica odlučila da se sama pobrine da zaštiti sebe. 

- Strast prema pištoljima sam nasledila od oca, pa sam počela rano da idem na profesionalna gađanja. Imam sigurnu i mirnu ruku, ali sam van streljane devedesetih godina pištolj nosila zato što sam želela sigurnost. Takve su godine bile, a ja sam se tako osećala spokojno, jer su glave letele svaki dan. Molila sam Boga da ga ne upotrebim! Pištolj se i ne poteže za bilo šta, ali sam ja kao mlada baš bila otkačena. Sad ne nosim, devedesetih bilo takvo vreme. Sada se bavim oružjem u vidu sporta, jer idem redovno u streljanu - govorila je Mira za 24sedam.

mIRA

Foto: ATA Images

Š

Škorićeva nikada nije krila da obožava ovo oružje, te su se tako širile priče o Miri i dva pištolja, a pevačica je naglasila da je trenutno streljana jedino mesto gde koristi oružje. 

- Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u rukama. Volim da pucam, naravno samo u streljani i moram da se pohvalim da sam dobar strelac. Čvrst stav i mirna ruka je dobitna kombinacija da pogodite metu u centar, a ja posedujem ove osobine. Neko se opušta u teretani ili kafiću, a ja ne mogu da se opustim ako nisam u streljani - priznala je svojevremeno Mira.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading