ODBIJALA POMOĆ LEKARA! Otkriveno u kakvom je stanju bivša modelsica nakon završetka u Lazi, Sindi van sebe zbog cele situacije!
Alo

Nekadašnja članica grupe "Models" i bivša poslanica u Skupštini Srbije Nevena Stamenković Adžemović mesecima je mislila da je neko prati. Kako tvrde izvori bliski nekadašnjoj pevačici, ona je verovala da će nepoznati ljudi nauditi njoj i njenoj porodici i tog straha nikako nije mogla da se oslobiti.

Naime, ona se plašila da se ne zarazi koronom, ali i starenja i imala je problem sa snom. Sve to je uticalo da u ponedeljak veče doživi nervno rastrojstvo zbog kojeg je smeštena u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević". Nevena, koja se odavno povukla sa javne scene, živela je kod roditelja, a prema njenom priznanju u jednom od poslednjih intervjuua koje je dala, izdržavao ju je otac. I nju i njenu sestru, takođe bivšu modelsicu Ivanu Stamenković Sindi. I to je delom uticalo na njeno nezadovoljstvo.

ODBIJALA POMOĆ LEKARA! Otkriveno u kakvom je stanju bivša modelsica nakon završetka u Lazi, Sindi van sebe zbog cele situacije!

Alo

 

U poslednjih nekoliko meseci, kažu izvori, njeno stanje se pogoršalo, ali je ona odbijala da potraži lekarsku pomoć, iako su joj roditelji to savetovali. Naime, tvrde upućeni, Nevena se plašila da će joj medicinari nešto ubrizgati u organozam. I u ponedeljak veče, kada je situacija kulminirala, Stamenkovićka je odbijala da ode kod doktora, ali je njena majka reagovala i pozvala Hitnu pomoć, koja ju je odvezla na kliniku.

Bivša modelsica je i dalje na kliničkom lečenju i u komunikativnom je stanju. Pod lekarskim je nadzorom i redovno dobija terapiju. Sarađuje sa psihijatrom, a što je najvažnije u ovakvom vidu lečenja ima potpuno podršku porodice. Svi se nadaju da će joj uskoro biti bolje.

Ivana Stamenković Sindi je navodno veoma uznemirena zbog stanja u kojem se nalazi njena sestra.

Uplašena je za njeno zdravlje i po ceo dan plače. Zbog toga se i ne javlja na telefon, jer nema snage da ljudima objašnjava kroz kakvu agoniju prolazi njena porodica. Ona se samo oglasila na Instagrmu da je ona dobro, ali o Neveni ništa nije komentarisala.

BJELOGRLIĆ LAŽE! Lepa Lukić i dalje ne krije bes zbog filma Toma, folk diva otkrila jedan veoma bitan detalj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Misa

14.10.2021 22:09

Godinama se vucarala sa kriminalcima. Ostavilo traga na telo i dusu.