MILIJANA ĆE ME UBITI Ivan Gavrilović moli za pomoć, pevač očajan, isplivali svi detalji skandaloznog odnosa!
Printscreen

Pevač, a odnedavno i rijaliti-zvezda Ivan Gavrilović, koji je tokom boravka u rijalitiju ušao u vezu s Milijanom Bogdanović, sada u iskrenoj ispovesti kaže da se plaši da ga devojka iz Pilatovića ne ubije na spavanju. Zvezda devedesetih tvrdi da Milijana kontroliše svaki njegov korak, uzima mu telefon i odlučuje o tome kada se i s kim viđa, a ne da mu mesecima da daje intervjue za medije.

- Milijana i ja smo postali senzacija otkad smo ušli u vezu, ali nisam imao pojma u kom smeru će da ide naša priča. Smuvali smo se dok smo bili u "Parovima", sve je bilo super, to su ljudi svakodnevno mogli da gledaju preko TV. Kad smo izašli, nastavili smo vezu, ali su stvari počele da se menjaju nagore. Ona me stalno kontroliše, svuda idemo zajedno i ne sećam se kad sam zadnji put bio negde sam. Svakog trenutka hoće da zna gde sam i šta radim, počeo sam da se plašim da me ne ubije na spavanju! Našalim se nekad, pa kažem da ću da završim na stranama crne hronike, ali onda shvatim da to nije za šalu - priča Gavrilović, koji je krišom zvao pomenuti list.

Milijana je pevača prethodno sprečila da da invertju, a on se danima nije javljao zbog toga što mu je otela telefon.

MILIJANA ĆE ME UBITI Ivan Gavrilović moli za pomoć, pevač očajan, isplivali svi detalji skandaloznog odnosa!

Printscreen

 

Kako prenosi pomenuti list, Bogdanovićeva Ivanu ne dozvoljava ni da preko poruka komunicira s prijateljima, novinarima i porodicom, pa pripadnicima sedme sile bez problema piše da mu je komandant.

- Ne može Ivan da se javi, ja sam mu komandant. Tek sam sada videla poruku, pozdrav - pisala je Milijana umesto Ivana na Vajberu novinarima.

Uprkos nimalo naivnoj situaciji u kojoj se našao, pevač tvrdi da zasad ne razmišlja o raskidu i da se nada da će Milijana da se smiri i povede računa o ponašanju.

- Ne bih ulazio u vezu s Milijanom da mi pored nje nije lepo, odmah da se razumemo. Međutim, nisam imao pojma da može da bude ovakva. Tek napolju sam upoznao njenu drugu stranu, ovakva u rijalitiju nije bila. Nadam se da će da se promeni nabolje, neću da odustajem i da raskidam, ali ako budem morao, naravno da ću zaštititi sebe - poručio je pevač.

STANJE JE ALARMANTNO? Pobednica Parova morala hitno na operaciju, a ovo je razlog!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading