Ivan Gavrilović
Foto: Privatna arhiva/Foto: ATA Images

Pored filma o Džeju Ramadanovskom, snima se, verovali ili ne, i film o Ivanu Gavriloviću. Kako i sam govori, pevač je proživeo dosta, iako još nije stigao ni do penzije, a film će se sastojati od priča sa beogradskog asfalta i neće biti nikakvih vulgarnosti, zbog čega će biti svakome zanimljiv.

Gavrilović je otkrio nove detalje, pa podelio jednu zanimljivu situaciju iz svog života, koja je na njega ostavila utisak i pamti je i dan-danas:

- Ostaje da se vidi kakvog tipa ce da bude film o mom životu i veĆ nekoliko godina postoji ta ideja da se napravi taj projekat. Meni je iskreno čudno da se sada to pravi, jer ja nisam u penziji, već sam što se kaže u najboljim godinama. Inače sam proživeo do sada tri života, ima tu svašta da se kaže. Period devedesetih je svima interesantan, o tome možemo da snimamo mesec dana šta se sve događalo. Mi smo kao estradnjaci imali priliku da sedimo sa opasnim glavama - rekao je Gavrilović, pa nastavio:

- Svega sam se tu nagledao, a bilo je situacija kada mi je glava bila u torbi. Spasavao sam druga kom su mlatili pištoljem ispred face. Estrada i kriminal imaju neke niti zajedničke. Biće tu svega u filmu. Ja samo danas uvek ističem da su kriminalci u to vreme bili gospoda. Ovo danas svako ko uzme pištolj u ruke može da se smatra kriminalcem. S tim se ne slažem i nikad neću. Uglavnom, svakome će biti zanimljivo da pogleda film jer neće biti nikakvih vulgarnosti, samo čiste priče sa beogradskog asfalta - objasnio je Ivan za Republiku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading