NAPRAVIĆU HAOS! Oglasila se Slađana Trajković nakon što su fotografije kako se Đani ljubi sa ljubavnicom isplivale u javnost, mužu poručila samo jedno!
Foto: Printscreen/instagram

Popularni pevač Radiša Trajković Đani navodno je uhvaćen sa novom starom ljubavnicom. Dugo se spekulisalo da je pevač viđen sa ljubavnicom u avionu, a sada se ispostavilo da je zapravo svoj rođendan proslavio sa njom. 

Nakon svih ovih skandaloznih navoda oglasila se i Đanijeva supruga, Slađana Trajković i poručila da mora prvo da pogleda nove fotografije jer nije sigurna još uvek i ne želi da prenagljuje u odlukama.

- Nisam videla te nove slike, znam samo za one iz 2016. godine , to je sve staro. Ne znam otkud vam ova priča. Pogledaću nove slike i uporediću, ako se ispostavi da se dešava nešto u šta nisam upućena napraviću haos. Javiću vam se posle, nisam sad u mogućnosti da pričam. Zvaću vas - izjavila je u jednom dahu Slađa.

Podsetimo, Đanijeva navodna ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji. Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine.

NOVI ESTRADNI RAT KOLEGINICA! Tea Tairović žestoko udarila na Sandru Afriku, isplivali svi detalji sukoba u javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading